Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Najlepsze w klasie B

bukaka1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W klasie B królem jest Toyota MR2 dostępna za SpeedBoosty(w cenie 2100SB). Nieźle spisze się też Mistubishi Eclipse GS-T.

Za IGC aktualnie najlepszym wyborem jest Mazda Rx-8(potrzeba do niej dobrych części), ew. BMW CSL 3.0 jeśli nie masz dużo dobrych części.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Większość MR2 moje M3 zjada pod każdym względem. Osobiście polecam M3 :)

To zależy też od skilla gracza jeżdżącego MR2 :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o BMW M3 GTR E46 to nie ma porównania z MR2. MR2 jest lepsza pod praktycznie każdym względem, jedynie prowadzenie w M3 jest wg. mnie lepsze i przyjemniejsze.

Myślę, że @michalubc miał na myśli BMW M3 Sport Evolution, które ma duże szanse w pojedynku z MR2.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Hmmm ja bym polecał BMW ;) Dodaj dobre skille , dobre części a samochód poleci 360-380 -.- ! Polecam Bmw dobry wybór , chociaż MR2 też jest dobrym samochodem , wgl zadecyduj , który Ci się lepiej podoba i go kup :>

Opublikowano

Aleee mi chodziloo o E46 , a tb pewnie o M3 Sport Evolution no to te BMW z dobrymi czesciami 320 by poleciało ;) Sorcia jak cos pomylilem BMW xD

Opublikowano

wy tam bumciep olecacie a ja wygrywam z mr2 moja mazda rx8'09 jest fenomenalna w klasie B mam ja wymaxowana 598pkt. wygrywam nawet z bmw 3.0 cls czy jakos tak :D

nawet z klasa A da rade wygrac ale to trzeba miec skilla do tego samochodu i jestes koksem :D

76561198125755300.png

Opublikowano

@MararOn

heh to chyba ja tez bo rzadko mam okazje poscigac sie z dobrymi przeciwnikami

zazwyczaj to biore kogos z polskiej miejscowki i wtedy jest zacieta rywalizacja z godnymi przeciwnikami ;)

76561198125755300.png

Opublikowano

@TheVolume - Dokładnie tak miałem na myśli - BMW M3 Sport Evolution - według Mnie świetne auto, w zakrętach jak i w przyspieszeniu, nie mam najmniejszych problemów by pokonać MR2, oczywiście, zdarzają się świetni gracze którym wącham spaline, ale czuje ją bardzo dokładnie bo jestem cholernie blisko :)

@McKropek - Oczywiście! Umiejętności przede wszystkim! :)

Nadal polecam M3 - dla jasności - M3 Sport Evolution

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...