Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MCPC+ 1.7.10 System.exit() THIS IS NOT ALLOWED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Składam serwer na MCPC+ pod wersję 1.7.10, niestety podczas restartu wyskakuje ostrzeżenie i serwer staje dęba...

[18:02:10 WARN]: cpw.mods.fml.relauncher.FMLSecurityManager$ExitTrappedException
[18:02:10 WARN]: at cpw.mods.fml.common.asm.transformers.TerminalTransformer$ExitVisitor.checkAccess(TerminalTransformer.java:109)
[18:02:10 WARN]: at cpw.mods.fml.common.asm.transformers.TerminalTransformer$ExitVisitor.systemExitCalled(TerminalTransformer.java:87)
[18:02:10 WARN]: at org.spigotmc.RestartCommand.restart(RestartCommand.java:103)
[18:02:10 WARN]: at org.spigotmc.RestartCommand.execute(RestartCommand.java:25)
[18:02:10 WARN]: at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:181)
[18:02:10 WARN]: at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.CraftServer.dispatchCommand(CraftServer.java:717)
[18:02:10 WARN]: at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.CraftServer.dispatchServerCommand(CraftServer.java:697)
[18:02:10 WARN]: at net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServer.func_71333_ah(DedicatedServer.java:465)
[18:02:10 WARN]: at net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServer.func_71190_q(DedicatedServer.java:424)
[18:02:10 WARN]: at net.minecraft.server.MinecraftServer.func_71217_p(MinecraftServer.java:798)
[18:02:10 WARN]: at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:658)
[18:02:10 WARN]: at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Podczas wczytywania serwera, pokazują się podobne ostrzeżenia:

[17:59:30 WARN]: =============================================================
[17:59:30 WARN]: MOD HAS DIRECT REFERENCE System.exit() THIS IS NOT ALLOWED REROUTING TO FMLCommonHandler!
[17:59:30 WARN]: Offendor: mods/immibis/microblocks/coremod/MicroblocksModContainer.getCustomResourcePackClass()Ljava/lang/Class;
[17:59:30 WARN]: =============================================================

Potrzebuje pomocy, sam juz nie daje rady

Pozdrawiam.

Opublikowano

Silnik pobrałem z nieoficjalnych źródeł, biblioteki tak samo. Wypakowałem wszystko do jednego folderu i uruchomiłem starterem.

Szukałem czegoś innego co by przyjęło pluginy i mody ale nic nie znalazłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...