Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Baseult3 - Jak to działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wczoraj grałem sobie Jinx, odpaliłem skrypty i dodałem Baseult3(nie wiedziałem co to robi, ludzie pisali że używają to dodałem), zauważyłem że pokazuje kiedy przeciwnik może recallować, fajnie, ale raz strzeliło rakietą Jinx w platforme wroga i zabiło akali. Jednak w późniejszych etapach gry nic się już nie działo, w kolejnych dwóch grach również, muszę coś klikać? Bo czasami pasek recalla jest czerwony a ja mam ulta, nic się wtedy nie dzieje.

Opublikowano

Jesteś za słaby

wtf?

Cześć, wczoraj grałem sobie Jinx, odpaliłem skrypty i dodałem Baseult3(nie wiedziałem co to robi, ludzie pisali że używają to dodałem), zauważyłem że pokazuje kiedy przeciwnik może recallować, fajnie, ale raz strzeliło rakietą Jinx w platforme wroga i zabiło akali. Jednak w późniejszych etapach gry nic się już nie działo, w kolejnych dwóch grach również, muszę coś klikać? Bo czasami pasek recalla jest czerwony a ja mam ulta, nic się wtedy nie dzie

Nie strzelało dlatego ze enemy miał za dużo hp żeby zginąć od rakiety 

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Dzięki bogu że są jeszcze tacy jak Wy, a nie sami słabi. Pomińmy fakt że wypowiadacie się na forum o cheatach, więc mam wątpliwości co do waszych umiejętności.

Opublikowano

Cześć, wczoraj grałem sobie Jinx, odpaliłem skrypty i dodałem Baseult3(nie wiedziałem co to robi, ludzie pisali że używają to dodałem), zauważyłem że pokazuje kiedy przeciwnik może recallować, fajnie, ale raz strzeliło rakietą Jinx w platforme wroga i zabiło akali. Jednak w późniejszych etapach gry nic się już nie działo, w kolejnych dwóch grach również, muszę coś klikać? Bo czasami pasek recalla jest czerwony a ja mam ulta, nic się wtedy nie dzieje.

BaseUlt3 służy do tak zwanego dobijania gdy przeciwniki jest na platformie (w bazie). Gdy tylko przeciwnik na LOW HP tepnie się do bazy automatycznie zostanie wystrzelony Ult Jinx po czym zabije przeciwnika ;)

­

Opublikowano

BaseUlt3 służy do tak zwanego dobijania gdy przeciwniki jest na platformie (w bazie). Gdy tylko przeciwnik na LOW HP tepnie się do bazy automatycznie zostanie wystrzelony Ult Jinx po czym zabije przeciwnika ;)

­

i też tego geja ezreala

Opublikowano

Ja na customie dla testu z kolegą zrobiłem mu z 100 hp, a mój ult od eza zabierał ponad 500+, a kolega się tepał, to ulta nie wystrzeliło. A stał obok warda dla testu. Ten skrypt mi działa tylko na boty, na prawdziwych graczach już nie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@daniel741

to moze niech recalnie na tych 100hp bedzie prosciej chyba że u ciebie tpał = re

to rozumiem że dużo os działa mało os nie działa?

@TRV14E

w late jak widzisz że na 100% zabijesz z ulta to nie stoj na środku lini bo mi się zdaje że wtedy ulta nie walne bo zachaczy o kogo innego

76886589258054029595.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...