Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Howrse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Moja przyjaciółka gra w grę przeglądarkową o nazwie Howrse, w której trzeba opiekować sie konikami (robić tę samą czynność na każdym). Widział ktoś taki gotowy skrypt napisany do tej gry? Jeśli nie, czy mógłby ktoś pomóc mi napisać ów skrypt? Z góry dzięki za każdą pomoc :)

23c7965b4e7c90638d46bdc484d57d65.png

0a4aa1f76d36c24a703b16d65ff18d9f.png

84c78acaacd52f546e80738e0e847af3.png

2ebbc11b2ec8cd51aad5f3ae8e095a78.png

Opublikowano

Jakies zdjecia mogą się przydać.

Na pierwszy rzut oka potrzebujesz np. IE.au3

Wstawiłem ss :). Chodzi mi oczywiści o te oznaczone rzeczy. 

Na pierwszym ss: Tu jest koń zarejestrowany w ośrodku. Program ma kliknąć te rzeczy które są zaznaczone lecz w karmieniu (drugi ss) miło byłoby jakby przeczytał, ile karmy ma zjeść i kliknąć nakarm.

Na trzecim ss: Koń nie jest zarejestrowany w ośrodku. Wiec ma wybrać z listy (czwarty ss) ośrodek i oporządzić konie (tak jak na pierwszym ss).

Wiem, że dużo wymagam, ale zależy mi na tym. Jestem początkującym w c++, lecz może z jakimiś wskazówkami ogarnąłbym to. Jeśli wgl można coś takiego zrobić jak wypisałem. 

Ps. No chyba, że dla kogoś to proste i zrobiłby takie coś. Byłbym dozgonnie wdzięczny :D Na pw mogę podać swój skype lub gg.

Opublikowano

Ja bym to zrobil na winhttp.

Ie.au3 powinnien mu wystarczyc, nie potrzebuje szczegolnie, aby bot byl szybki. W dodatku Ie.au3 jest banalnie prosty i kazdy kto liznie skladni autoit bedzie umial sie nim poslugiwac.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...