Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiję na ten serwer ,ale prezentacja taka sobie . Może i wszystko zawiera o serwerze.... Albo ok ! Jestem na tak. Wbiję na serwer i zobaczę jak tam jest ;)

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Opublikowano

Wbiję na ten serwer ,ale prezentacja taka sobie . Może i wszystko zawiera o serwerze.... Albo ok ! Jestem na tak. Wbiję na serwer i zobaczę jak tam jest ;)

Dziękuję za opinię.

Prezentacja będzie jeszcze zmieniana bo to taka wczesna wersja.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Qumashi modem <3:D

ten krf jakiś noname ;_;

Ogółem abym grał jak za dawnych czasów na virtualu brakuje mi:

- katakumb i tam spawnerów z mobami ( moby w normalnym świecie się nie respią )

- frakcji ( aktualnie wszędzie cuboidy a na virtualu na DOBRYCH edycjach były frakcje

- troche większego dropu ( 0,7 na diaxa to mało a w obecnych czasach easy serwerów ludzie wolą trochę łatwiejszy drop, nie mówię iż ma być od razu 30 % na diaxa ale zwiększenie 1-2 % było by ok, z pozostałymi surowcami również

- zaje*iste były lvle z kopania jak na mchc tylko na virtualu dostawało się na 3-6 lvl z kopania kilof, potem enchantowany kilof, potem na 19 np buty prot 4 i tak dalej aż do koxów, to były by bardzo spoko ;)

- areny pvp jak dawniej, poza spawnem duuuża klatka 2 wejścia i np 2 gildie mogą się tam klepać ;>

- aktualny spawn jak dla mnie to dno, takie w dole ;\ niee, powinien być dość płaski teren spawnu i jego okolic by tam można się ładnie klepać

no i jeszcze /chest dla rangi magnat :3

Co do serwera mogę zapewnić, że na pewno nie padnie po chwili, na tym serwerze grałem około rok czasu ;) 

Co do Undera jaki jest taki jest :D lecz zawsze można z nim pogadać, przedstawić swoje propozycje i weźmie je pod uwagę a nie jak na 3/4 serwerów mówisz a i tak administracja ma cię w d***e :)

Ogółem polecam, zapraszam :)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

syg.jpg

Qumashi modem <3:D

ten krf jakiś noname ;_;

Ogółem abym grał jak za dawnych czasów na virtualu brakuje mi:

- katakumb i tam spawnerów z mobami ( moby w normalnym świecie się nie respią )

- frakcji ( aktualnie wszędzie cuboidy a na virtualu na DOBRYCH edycjach były frakcje

- troche większego dropu ( 0,7 na diaxa to mało a w obecnych czasach easy serwerów ludzie wolą trochę łatwiejszy drop, nie mówię iż ma być od razu 30 % na diaxa ale zwiększenie 1-2 % było by ok, z pozostałymi surowcami również

- zaje*iste były lvle z kopania jak na mchc tylko na virtualu dostawało się na 3-6 lvl z kopania kilof, potem enchantowany kilof, potem na 19 np buty prot 4 i tak dalej aż do koxów, to były by bardzo spoko ;)

- areny pvp jak dawniej, poza spawnem duuuża klatka 2 wejścia i np 2 gildie mogą się tam klepać ;>

- aktualny spawn jak dla mnie to dno, takie w dole ;\ niee, powinien być dość płaski teren spawnu i jego okolic by tam można się ładnie klepać

no i jeszcze /chest dla rangi magnat :3

Co do serwera mogę zapewnić, że na pewno nie padnie po chwili, na tym serwerze grałem około rok czasu ;)

Co do Undera jaki jest taki jest :D lecz zawsze można z nim pogadać, przedstawić swoje propozycje i weźmie je pod uwagę a nie jak na 3/4 serwerów mówisz a i tak administracja ma cię w d***e :)

Ogółem polecam, zapraszam :)

Sporo z tych uwag zostało wprowadzonych/poprawionych :) 

Opublikowano

Z*******y serwer, mega drop, jest to 1 serwer który widze na którym nie lecą bany z góry tylko administracja sprawdza graczy, fajny system gildi. Naprawde polecam !

Opublikowano

Bardzo ładny serwer, spawn nie jest taki piękny ale mapa pvp całkiem całkiem ;p. Co do reszty nie sprawdzałem widać że jest ogarnięty czat nie ma jakis kolorów z kosmosu. Martwi mnie mała ilosc graczy ;/

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Bardzo ładny serwer, spawn nie jest taki piękny ale mapa pvp całkiem całkiem ;p. Co do reszty nie sprawdzałem widać że jest ogarnięty czat nie ma jakis kolorów z kosmosu. Martwi mnie mała ilosc graczy ;/

Serwer jest naszym nowym projektem dlatego reklamy są jeszcze skromne :) jak serwer opracujemy do 100% to zaczniemy go reklamować z takim spamem, że każdy będzie widział reklame :) 

Dzięki za opinie :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...