Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - paczki i ile zebraliście?

oundBeretiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie, ile zebraliście najwięcej coinsów w fifie ale tak sami, bez kupowania? ja 101k, z 10ligi do 2  w sezonie jednego gracza, według mnie tych monet mogłoby być więcej za mecz, taki cr7 kosztuje powyżej 7 milionów i jak tu na niego zarobić?  i takie drugie pytanie to czy wypadło wam coś kiedyś ciekawego z paczek za 7,5k ? jeżeli tak to co i ile musieliście wydać coinsów zanim trafiliście coś dobrego? Ja wydałęm 400k i S.Ramos ;x

Opublikowano

Samemu ciężko uzbierać hajs tylko grając. To najgorsza metoda zarobku :D

Kupując paki po 7,5k możesz trafić CR, Messiego, TOTY, TOTS'a. W zależności od okazji w paczce trafisz każdego. Wiadomo, szansa znikoma, bo albo musisz mieć farta, albo wydać w ciul kasy. Choć wydanie mnóstwa kasy też nie zagwarantuje Ci trafienia drogiego zawodnika.­ Musisz mieć farta, tyle.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jeżeli masz zamiar zarabiać coinsy tylko na meczach to nie jest dobry pomysł.Bez kupna monet na allegro nie ma co otwierać paczek. We fife 14 wydałem 3 mln monet i nic nie trafiłem a w 15 jedna paczka za 25 k i Kompany, liczy się tylko fart.

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar zarabiać coinsy tylko na meczach to nie jest dobry pomysł.Bez kupna monet na allegro nie ma co otwierać paczek. We fife 14 wydałem 3 mln monet i nic nie trafiłem a w 15 jedna paczka za 25 k i Kompany, liczy się tylko fart.

To mam pecha, właśnie 300k na paczki poszło i nic, zostało mi 18kk zrobie jakiś składzik i poczekam na jakieś paczki limitowane.

Opublikowano

Paczki generalnie nie są opłacalne. Jak masz możliwość otworzyć np. 10x100k to warto spróbować bo jest spore prawdopodobieństwo że trafisz Bale'a, Robbena czy Ibrahimovica. I wtedy jeden piłkarz ci wszystko zwróci i jeszcze trochę zarobisz. Ale równie dobrze może ci nic nie wylecieć, to jest loteria. Jak teraz były paczki po 100k otworzyłem 5. W jednej Di Maria to zarobiłem ok. 80k, w drugiej SIF Lacazette, czyli paczka wyszła na zero. Trzy pozostałe to jakiś s**t gdzie najlepszym zawodnikiem był Ozil, czyli ogólnie 200k w plecy. Kiedyś nazbierałem sobie 250k i postanowiłem otworzyć paczki po 7.5k - dosłownie nic, wyleciał mi jedynie Van Persie warty 30k. Przynajmniej kontraktów mam do końca FIFY  <_<

Jak masz 18kk to głupi jesteś że chcesz je teraz wydawać. Zrób jakiś tani skład za 50-100k i czekaj na TOTY. Wtedy kupujesz kogo chcesz dosłownie za grosze nawet 3 razy taniej niż zwykle. Teraz jest najgorszy czas na robienie składu bo ceny ostro poszły w górę.(Np Thiago Silva w sobotę kupiłem za 40k dziś sprzedałem za 75k). Lepiej poczekaj aż wyjdzie TOTY, kup jak najwięcej zawodników typu Reus, Lewandowski, Hazard i generalnie tych za 200k+ Potrzymaj ich z miesiąc i sprzedajesz ich z dwukrotną albo lepszą przebitką :) Tak samo jest to najlepszy czas na zrobienie składu bo ceny są śmiesznie niskie.

Możesz nawet pokusić się o kupno jakiegoś TOTY, jak kupisz np. Ronaldo za 10 milionów to w marcu sprzedasz go za 15 bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...