Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę prostą odpowiedz jaki skrypt do vayne i czemu jest lepszy od innych ;)

Dziękuję i nie róbcie spamu.

Marksman, dobry orbwalking, wręcz bardzo dobry, wystarczający przynajmniej na poziom platyny żeby carrować gierki, nie wiem jak dalej, nie mam za bardzo czasu żeby wbijać diament. Dobre użycie e, bardzo często wpycha w ściane i potrafi wygrać niejednego team fighta, nie odpala ulti ale to kolejny plus, możesz sam operować ulti, bot średnio by wiedział kiedy ma odpalić.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Vayne jest bardzo dobrym pickiem, do tego oczywiście skrypt marksman. Nawet jak w early przegrywasz, to w late wygrasz każdą grę, oczywiście jeżeli nie masz afków czy trolli w drużynie. Dodatkowo jego "e" czyli odepchnięcie używa w chwili gdy ktoś na ciebie skacze, np Nocturne z ulti czy lee sin : )

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Ja od siebie polecam VayneHunterRework, oba skrypty są porównywalne do siebie jednakże ten bardziej mi przypasował :)

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...