Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skrypt.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdy wlaczam serwer plg nie dziala

ale gdy wpisze skript reload all

juz dziala

[skript] Task #285 for Skript v2.1.2 generated an exception

ch.njol.skript.SkriptAPIException: Cannot load variables before the config

at ch.njol.skript.variables.Variables.load(Variables.java:110) ~[?:?]

at ch.njol.skript.Skript$2.run(Skript.java:370) ~[?:?]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:58) ~[craftbukkit.jar:git-Spigot-1339]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:345) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1339]

at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:614) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1339]

at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.u(DedicatedServer.java:273) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1339]

at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.t(MinecraftServer.java:562) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1339]

at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:469) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1339]

at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:617) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1339]
Opublikowano

Mam rozumieć, że plugin nie chce działać? Opisz co ci nie gra.

CPU: I5-4460 (w planach i74690k) GPU: GTX960 4G

Opublikowano

Backup plików konfiguracyjnych, usunięcie CAŁEGO pluginu, instalacja od nowa. Mi to pomogło przy pex :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...