Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kandydat na widmo, pomocy :/

Kupciaa998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam premium i wszystkie dodatki potrzebne do wykonania zadania i kiedy wchodzę w rankingi i wchodzę w tą ikonkę na dole to mi nie wykrywa premium :O co może być nie tak :O?

post-1311870-0-83910900-1419937397.png

post-1311870-0-31028900-1419937398.png

Opublikowano

a na pewno masz usługę premium? wszystkie dodatki kupowane pojedynczo nie zapewniają premium

jeśli masz to pisz do supportu

Opublikowano

WTF? jak można pobrać od kolegi? chodzi ci o przeniesienie pendrivem? Jeśli nawet to co z tego? To nie ma nic do rzeczy...

Opublikowano

WTF? jak można pobrać od kolegi? chodzi ci o przeniesienie pendrivem? Jeśli nawet to co z tego? To nie ma nic do rzeczy...

Na ps3 można :)

Wchodzisz na konto i pobierasz.

Opublikowano

@Up 

Dobra, na PC też mogę sobie skopiować bf'a i dać koledze, żeby sobie wkleił, ale to nie znaczy, że może w niego grać. 

Będzie zapisane po prostu, że konto nie ma dostępu do tej gry, a pliki to sobie możesz mieć.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

@Up 

Dobra, na PC też mogę sobie skopiować bf'a i dać koledze, żeby sobie wkleił, ale to nie znaczy, że może w niego grać. 

Będzie zapisane po prostu, że konto nie ma dostępu do tej gry, a pliki to sobie możesz mieć.

A próbowałeś?

Tak jest na PS3 i na PS4, możesz się złożyć z kolegą i kupujecie razem.

Opublikowano

Kolega jakub niema premium ma tylko kupione dodatki bez usługi premium. Jeśli chcesz Kandydat na Widmo musisz wykupić premium, no niestety.

final.jpg

Opublikowano

A próbowałeś?

Tak jest na PS3 i na PS4, możesz się złożyć z kolegą i kupujecie razem.

nie moga grac 2 osoby na jednym koncie jednocześnie :) chyba na przeróbce, chociaż nie wiem jak jest to w bf4 na ps3 bo na konsole nie ma kodow, ale jest psnetwork, wiec nie jest mozliwe zalogowanie 2 userow na jedno konto psnetwork.

zgodze sie z toba ze mozna porzyczyc komus konto to moze grac ale nie 2 osoby jednoczesnie na jednym

Opublikowano

Czy ja napisałem, ze grają na jednym koncie? Wystarczy, ze pobierzesz na konsole i grasz na swoim koncie - tak jest w PS3 natomiast w PS4 ustawiasz konto z którego kupiłeś jako domyślne (jakoś tak) i grasz dalej na swoim...

@miki666643

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...