Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro

kouczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Ostatnio z nudow przgladalem allegro i wszedlem w dzial metin

oczywiscie poloowa stron to yangi

ale co mnie zdziwilo jest wiele ludzi sprzedajacych yang w ogromnych ilosciach na kazdym serwerze

dla przykladau znalazlem kolesia ktory sprzedawal po 500kk na kazdym serwerze postawilem wielkie oczy i mysle skad on tyle tej kasy ma

nie wierze ze zarobil na jakis malzach czy medalach gdy te nowe serwery stoja bardzo krotko

moze ktos wie jka oni to robia

Gość Mounthains
Opublikowano

gdybyśmy to wiedzieli to by metin padł ;/

Opublikowano

nie dokonca napisalem to co chcialem ale glownie chodzi mi o to ze to albo wielkie przekret abo kiedys myslalem ze to Gm sprzedaje

Opublikowano

Zapewne gm'owie dorabiają sobie, bo nie wiem czy każdy wie, że za te nędzne godziny spędzone przed monitorem nic nie dostają.

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

Opublikowano

Bylo wiele takich tematów . Najprawdopodobniej ustawia po 10 exp botow na caly tydzien xD 500kk uzbiera ... zostaje tez fb i zarabiste szczescie do perel .

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Ludzie zrozumcie ile razy można to powtarzać wy naprawdę myślicie że mają po 500kk? wystawiają np po 500 lub 999 sztuk a mają np 40kk tylko z ych exp botów wystawiają tylko 1 aukcje i piszą że 500sztuk bo za 40aukcji zapłaciliby +30zł więc to po to robią żeby nie przynosić zysku 10zł...

Opublikowano

ha ha expboty?? ja ustawilem 2 dni i kurde nic nie dropi same smieci.Ja nie wime jak może wam cos dropić ;/

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

UP

Od razu by stracili swoje stanowisko. Na pewno sprzedawcy Yangów posiadają takie cheaty, o których nigdy nie słyszeliście, a gdyby ktoś dał cynk to jak już było pisane: metin by padł. Taka prawda.

daj --

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

My nie mamy niestety dostępu do takich botów , bo ojj metek by padł ^^

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Muchaogame np. kupuje 1kk po 20 groszy .... a sprzedaje po 70 groszy i ludzi kupują !!!

Wiecie jaką kase można na tym zbić .....

bez yt.

Opublikowano

Mucha straci ten interes jak team się ruszy ^^

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ale to jest raczej mało prawdopodobne aby na 20 serwerach miec po 999kk albo my w europie jestesmy tak zacofani jesli chodzi o haki albo to sella GF

Opublikowano

Ja ostanio kupywałem na allegro 20kk i zapytałem sie kolesia z kad tyle ma kasy i wiecie co odpowiedział ? Że ma 10 kont +80 lvl , wiec to nie cheaty tylko umiejetnosc gry .

Moze tez zarabiac wybonowując eq i pozniej je sprzedając .

Opublikowano

Gadalem z kolesiem co sprzedaje te yangi i mowi ze to nie żaden program co odpala hary , nie zaden bot , nie bug... chce sprzedac to za 1,5tys złotych :< i mowi ze na to trzeba poświęcic przedewszystkim czas.

Opublikowano

Gadalem z kolesiem co sprzedaje te yangi i mowi ze to nie żaden program co odpala hary , nie zaden bot , nie bug... chce sprzedac to za 1,5tys złotych :< i mowi ze na to trzeba poświęcic przedewszystkim czas.

Ja znam kolesia który sprzeda sposób za 1000-1200zł.

Ps.

Jeśli ktoś potrzebuje yang to na pw, mam na sprzedaż dowolną ilość na każdym serwie.

Opublikowano

ale z was zale gdyscie grali na serwie i wbili przynajmniej ten 70 to byscie wiedzieli jak zarabiac a nie na 30 koniec gry przykre

Opublikowano

ale z was zale gdyscie grali na serwie i wbili przynajmniej ten 70 to byscie wiedzieli jak zarabiac a nie na 30 koniec gry przykre

Opublikowano

no to wam odpowiem kiedys bedac w v2 stal sobie pewien matherfucker mial 20lvl expiac ja yangow nie podnosilem tylko sa takie hacki ktore z calego v2 yangi podpierniczaja i tak kasa leci dziennie na kazdym CH to maja pewnie po 50kk to w tydzien zarobia tyle co niektorzy przez miesiac po 10h zapieprzajac w ciezkich warunkach... taki hack byl np. w starym exp bocie on tam sie wpisywalo odleglosc expienia i odleglosc podnoszenia itemow. Pozdrawiam!

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

Mucha straci ten interes jak team się ruszy ^^

CO mucha muchaogame jest fatalny... kupowalem od niego yangi i miesiac czekalem porazka z kolesia.... hamski laske robi na gg nie odp. na maila tez tel. nieodbieral i po misiacu odebral i z tekstem ''Trzeba bylo pisac na miala'' szkoda slow na goscia... a co do yangow to @up

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...