Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8.1 Pytanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać czy według wasz jest lepszy windows 8.1 czy windows 7? 

Komputer jest dość słaby gdyż: 4 gb ramu, intel pentium 2 rdzenie 2,5 Gz, karta graficzna AMD Radeon 1 giga, dysk twardy 500 gb. 

I co mi polecacie na ten komputer? Czy windows 8.1 nie posiada jakiś błędów w codziennym użytkowania i w grach typu: fifa world, fifa 15, cs 1.6, Gta Sa ? 

Opublikowano

Win8.1 jest trochę wydajniejszy od 7, więc śmiało możesz go brać.

Opublikowano

Brałbym Win8.1, ale ostatnio jak wgrywałem jakieś GTA musiałem wgrywać jakieś Games for Windows Live, co było dość irytujące, a nie przypominam sobie aby było to na starszej wersji systemu. Ale raczej zdecydowania większość gier powinna być grywalna bez problemu, tym bardziej, że przecież system jest kompatybilny wstecznie z poprzednimi wersjami. :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Ja mam Win 8.1 i Polecam

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...