Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZverX frag movie

gepard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Montaż całkiem dobry. Ale wręcz nie wierzę, że chociaż nie masz kropki na ekranie. Ja podobne efekty, tyle, że z CT M200 osiągam tylko z kropką. Albo to, że trafiasz z reguły w szyję albo łeb, gram też Cz 700 i wiem, że często zdarzają się sytuacje(jak przeciwnik się rusza i skacze), że trzeba 2 razy strzelać do przeciwnika z Cz700.

Opublikowano

to jest frag movie, sa sytuacje ze trzeba niekiedy 3/4 ammo zeby trafic ale wczenisej jest dead :P ale tego tutaj nie ma :) i tez mialem mase syt ze ktos mi stankowal i dostalem banie bo nie zdarzylem pistola wyciagnac takze wiesz to jest normalne :)  jak zaczynalem przygode ze snipa to mialem krope kiedys,potem zmienilem sie na karabiny to bez kropki gralem gdzie osiaglem 80% killi poprzez hs, potem znow do snipy wrocilem i takie sa oto efekty a teraz czas znow na karabin bo nudny jest rush snipa i na esl tego nie darady, a kampienie mnie nie bawi

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...