Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twitch - jakie skrypty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od wczoraj gram na L# - moze kktos mi pomoze :)

zagrałem 4 partie twitchem

jakie skrypty pobrac ? jak poustawiac?

marksman nie odpala ulti sam? niewidzialnosci tez nie odpala?

Fajnie by by bylo jakby ktos mi podpowiedzial jak wyglada game play, do tej pory orałem support, nigdy nie gralem z twichem w parze.

kiedy niewidzialnosc, kiedy spacja, kiedy czyscic linie, kiedy wchodzic w teamfighti kiedy ulti?

z gory dzięki

Opublikowano

Marksman tylko i wyłącznie.

Nie używa Ci ulta i niewidki bo po co? Jak będzie cie chciał ktoś zgankować, od razu klikasz niewidzialność, chowasz sie w krzaki żebyś znikł i pod wieze uciekasz.

Z ultem to jest tak, że jak chcesz kogoś dobic a nie masz zasiegu mozesz odpalic, ale wg. mnie nie warto., a w teamfightach trzymasz sie z tylu, jak twoi się wbiją to po chwili odpalasz ulta i tyrasz najpierw adc/mid potem reszte.

Na linii obijasz (harrasujesz), trzymasz chyba C, V gdy chcesz spushować, gdy np. przeciwny adc padł albo się wraca do bazy żeby stracił doświadczenie i miniony.

Opublikowano

a jak dzialaja te tryby?

spacja - odpala ew iautoataksi w bohatera?

last hit - tylko w miniony?

clear line - czysci linie z autoatakow i jak przeciwnik wejdzie w zasieg to tez dostanie

a jak dziala mixed? to jest ten harras?

Opublikowano

x - last hit w miniona

c - mix mode (haras, last hit miniona)

v - lane cleaner (atakuje kazdego miniona i last hituje)

spacja - combo w championa

Opublikowano

tak trudno wejść w ustawienia i zobaczyć co jest zaznaczone przy harrasie? brain.exe Wam widze najbardziej jest potrzebny

x

Opublikowano

forum jest od tego zeby pobierac informację i sie nimi wymieniać,

jestem w rpacy nie mam lola tu,

nie pracujesz, albo w pracy mozesz grać, gratuluje, ale majac "brain.exe" nie przeiwdziałes mojej sytaucji :)

jakie skrypty dodac do marksmana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...