Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ts18.pl:10073

BoskiNieOgar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
 Witam

Jako właściciel wraz z drugim właścicielem otworzyliśmy Team Speak'a stoi on od 27grudnia.

Szukamy chętny ludzi do pomocy rekrutacja ON na Adminów - między innymi 17+ ogarnianie zakładanie kanałów/rejestrowanie itd. Jest teraz 38 slotów (w każdej chwili mogą zostać dokupione) Jest on po prostu do all gier, Metin, Lol, CS, Diablo, po prostu wszystkich. 

Jutro jest podpinany pod siec serwerów Counter Strike myślę, że to będzie dobra reklamą dla Nas i dla nich jako, że będą posiadali Serwer Głosowy. Jutro zmieniamy domenę na Polską jeżeli nam uaktywnią. Serdecznie zapraszamy na wszelkie pytania odpowiem tutaj bądź na TS.

ADRES IP: 

ts18.pl:10073

PODANIA SKŁADAĆ DO NAS PRYWATNIE! Do Serwer [Query]

Opublikowano

Nie polecam administracja podszywa się pod niektóre osoby po wejsciu na serwer zostałam przezuczona przez włascicieła serwera i spytano sie mnie czy znam niejakiego haxiora odpowiedziałam ze może tak poczym dostałam perma pt. ,,Spierdalaj''.

Opublikowano

Podszywasz się pod kobiete to ciekawe. Od nikogo nie dostałaś bana a jeszcze nakręcasz innych żeby gasili Ts'a Haxi4ra :) Pozdrówki szlaufo

Opublikowano

Serwer jest jak najbardziej dobry, administracja jest mila [ bynajmniej dla mnie ]. Nie wiem Cytrynka co Ty chcesz od tego ts ;)

#offtop
Cytrynka nawet ddosow nie umie dawac :c

Opublikowano

Nie ma co gadać Cytrynka Haxior już Cie nie lubi? To szukasz innych żeby Ci range dali jesteś śmieszna pamiętaj, że IP z logów mam hehe.

Opublikowano

Podszywasz się pod kobiete to ciekawe. Od nikogo nie dostałaś bana a jeszcze nakręcasz innych żeby gasili Ts'a Haxi4ra :) Pozdrówki szlaufo

Dowody ?

Serwer jest jak najbardziej dobry, administracja jest mila [ bynajmniej dla mnie ]. Nie wiem Cytrynka co Ty chcesz od tego ts ;)

#offtop

Cytrynka nawet ddosow nie umie dawac :c

Napisałam co mi sie nie podoba tak ? wyraziłam swoją opinie

Nie ma co gadać Cytrynka Haxior już Cie nie lubi? To szukasz innych żeby Ci range dali jesteś śmieszna pamiętaj, że IP z logów mam hehe.

Nigdy nie współpracowałam z Panem Haxiorem więć niewiem oco ci chodzi szukam rangi na innych ? ciekawe gdzie a to ze masz moje IP to wiesz mam to daleko ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...