Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór regionu.

NieogarnietyTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie bede wiec nowego tematu zakladac - euw czy eune? jesli nie chce takich rakow miec zarowno w enemy jak i u siebie w teamie? :)

Podobno na EUW poziom jest wyższy, ale ja grając na obu serwerach nie czułem takiej różnicy. 

Nowicjusz
Opublikowano

nie bede wiec nowego tematu zakladac - euw czy eune? jesli nie chce takich rakow miec zarowno w enemy jak i u siebie w teamie? :)

Poziom jest podobny, raczki też :D, ale na rankedach ludzie bardziej współpracują ani jednego polaczka nie widziałam więc jak dla mnie perfekto, w 2 tygodnie z plat V do dia V. Jak dla mnie jest łatwiej na euw.  ^_^

Opublikowano

Gram tu i tu, moim zdaniem poziom się nie różni (chyba, że chodzi o dywizje d1+ wtedy można spotkać jakichś LCS-owych playerów). Jedyne czym się różnią te serwery to flame, na EUW jest bardziej opanowana pod względem emocjonalnym społeczność :P

Co do najgorszego serwera względem gry - Turcja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...