Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić na perma?

P0K3RF4C3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda kasy na grę, ale jak jest jeszcze na przecenie ten package to brałbym go.

Opublikowano

Szkoda kasy na grę.

Twórcy gry poświęcili czas na zrobienie tego tytułu i fajnie jest też dać coś od siebie bo jak wiesz ta produkcja jest free to play.

Jak są jakieś promocje to czemu nie, no chyba, że ktoś nie ma kasy no to niech nawet się nie udziela w tym temacie. ;)

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Twórcy gry poświęcili czas na zrobienie tego tytułu i fajnie jest też dać coś od siebie bo jak wiesz ta produkcja jest free to play.

Jak są jakieś promocje to czemu nie, no chyba, że ktoś nie ma kasy no to niech nawet się nie udziela w tym temacie. ;)

To jest nexon, mieli tyle okazji, żeby poprawić grę pod różnym kątem a zrobili z niej jeszcze większe gówno, wszystko ustawione pod kasę i uwierz mi, że jak nie zapłacisz tych 100zł to oni nie zbiednieją, a potem tylko tematy 'dlaczego dostałem bana, przecież tyle zainwestowałem i kasa przepadła'. A graczy ubywa niż przybywa.

Opublikowano

bez kupowania nx też się da grać,2 lata temu wbiłem porucznika 2,potem wyskoczył bład error8 i pograne było na ponad rok,wkur... się na maxa i wyrzuciłem pasy,rok pograłem w lol-a i nie ładowały się postacie w grze kazali zmienić IP na zewnętrzne,spróbowałem wtedy pobrać combata i odpalił bez problemu,i gram od nowa kupiłem 2 bronie z nx i nie żałuję,ale bez nich też da się gać ;)

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Jak komuś nie szkoda kasy na tą grę to czemu nie?

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Jak komuś nie szkoda kasy na tą grę to czemu nie?

No jak komuś nie szkoda to przecież nikt mu nie zabroni :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...