Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem! Witam wszystkich serdecznie, czy cuś . _ . Mianowicie. Odpalam sobie L# wszystko pięknie picuś glancuś, ale wchodząc do gry nie czyta mi L#. Nie wiem co z tym zrobić. Z góry dziękuje. 

Opublikowano

Ja przed chwilą miałem problem z Cassiopeią. Otóż gdy wbiłem do gry to wyskoczyło mi, że jest update skryptu, zresetowałem PUFF.. Bugsplat poleciał. Odpalam ponownie LoL'a.. załadowała się tylko cassio, mówię okej, spróbuję pograć. Po czym okazuje się, że skrypt nie używa skilli podczas combo i w lane clear nie castuje E - nie wiem czy to wina L# czy update cassio. Następnie cofam się do bazy i robię szybki resecik. Wszystkie skrypty się ładują z tym, że.. Cassio missuje prawie każde Q i generalnie kolejny ranked w dupsko :/ Ehh.. muszę pokombinować na botach, może uda się naprawić.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Ja przed chwilą miałem problem z Cassiopeią. Otóż gdy wbiłem do gry to wyskoczyło mi, że jest update skryptu, zresetowałem PUFF.. Bugsplat poleciał. Odpalam ponownie LoL'a.. załadowała się tylko cassio, mówię okej, spróbuję pograć. Po czym okazuje się, że skrypt nie używa skilli podczas combo i w lane clear nie castuje E - nie wiem czy to wina L# czy update cassio. Następnie cofam się do bazy i robię szybki resecik. Wszystkie skrypty się ładują z tym, że.. Cassio missuje prawie każde Q i generalnie kolejny ranked w dupsko :/ Ehh.. muszę pokombinować na botach, może uda się naprawić.

Ci chociaż L# działa ;') 

Opublikowano

@Edit Przed chwilą byłem na botach. Sprawdziłem DevCassio i.. śmiga lepiej niż chciałem <3

Opublikowano

Mam ten sam problem co kolega :/ Nikt nie umie poradzić :C

Ja używam BOL'a ale po prostu słyszałem że free L# jest lepszy od Free Bol'a dlatego chcę zobaczyć czy to prawda. 

Opublikowano

Ja używam BOL'a ale po prostu słyszałem że free L# jest lepszy od Free Bol'a dlatego chcę zobaczyć czy to prawda. 

Generalnie jeśli chodzi o free BoLa to nie potrafi dorównać L#, bo tutaj to nawet masz skrypty z exploitami za free. Do tego jest Evade, który jest o niebo lepszy od jego BoLowego kolegi FGE. Polecam bardzo serdecznie :) Nie wiem jak ze skryptami paid BoL, bo takowych nigdy nie miałem w swoich rękach, ale ludzie piszą, że są na podobnym poziomie co te z L#.

Opublikowano

Generalnie jeśli chodzi o free BoLa to nie potrafi dorównać L#, bo tutaj to nawet masz skrypty z exploitami za free. Do tego jest Evade, który jest o niebo lepszy od jego BoLowego kolegi FGE. Polecam bardzo serdecznie :) Nie wiem jak ze skryptami paid BoL, bo takowych nigdy nie miałem w swoich rękach, ale ludzie piszą, że są na podobnym poziomie co te z L#.

Paid skrypty na BoL'u z*******e.

Co do FGE - to jest gówno, nie potrafi omijać skilli xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...