Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yt2Game

x3n0rix18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam kilka pytan

1. Dzisiaj zrobiłem sobie księżycowy miecz i chcialbym go załozyc ale oczywiscie na spolszczeniu nie da rady. Nie dało by sie dokleic jakichs plikow z chinola? Zebym mogl na spolszczeniu z nim chodzic?

2. Prosze o link do działającego clienta yt2game gdyz free world 5 mi nie wchodzi. Znaczy nie ma ikonki do odpalenia tylko metin2 i wtedy sie patchuje ;/

3. Mam spolszczonego clienta 2 nie tego free world 5. Tutaj na forum gosciu podawał tylko ze nie wiem jak mam wkleic do pliku mc.txt ip wklejalem normalnie bez portu ip serwera yt2game i nie odpalalo ;(

Za odpowiedzi daj 5 i plusy

Opublikowano

Ad 1 Jaki masz lvl i jaki serwer. Zależy od serwera. Na jednym od 92 a na innym może być od 85.

16323304.jpg
Opublikowano

Ale wpisz do tego mc te ip i odpalaj głowom sury!!! Bo coś się mi wydaje że odpalasz mc.exe

16323304.jpg
Opublikowano

Bez portu czyli xxx.xxx.xx.x cos takiego. Tak to ma mniej wiecej wygladac.

PS:Zamiast x są cyfry :)

16323304.jpg
Opublikowano

Sciągnąłem nosi nazwe free world 5 tylko ze tam jest tylko jeden plik exe metin2.exe tylko ze mam wybor jakichs serwerow a potem sie patchuje

i nie wchodzi.

Opublikowano

To tam wklej te pliki mc i spróbuj uruchomić. Powinno działać. Jakby można było to poprosze + a o 5 niemowie ;)

16323304.jpg
Opublikowano

Dobra dzięki skoro na modzie sie da załozyc ale pozostaje problem wywalania co spot z gry. Zbieram spot ubijam go i bum log out;/

Ma ktos jakis sposob narazie tylko na zabach mnie tak wywalalo gdyz nigdzie wiecej nie expilem ;P

Opublikowano

zawsze tez mozna spolszczenie skopiwoac do folderu z metinem gdzie zainstalowany jest tez metin2mod. wtedy bez prolblemu mozna zakaldac bronie na 85/90 lv itp. :D

logoaks.gif

Opublikowano

Prosze o odpowiedź bo też chciałbym sobie zagrać na yt2game. Pierwszy raz chce wbic na priva wiec kto mogłby mi krok po kroku streścic co robic? Jestem juz zarejestrowany i klienta mam sciagnietego - FreeWorld5. Wcześniej pisaliście o jakims pliku "mc" ktorego nie ma w folderze. Co zrobic teraz?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...