Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z AnimatedMOTD v2.3 na Java.

mivlol12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@filippop1 wedlug mnie nie powinienes tego robic, tak samo bylo z gildiami, kiedys cena za plugin na gildie byla wysoka, teraz kazdy je ma bo wyszly smieszne gildie itp, ten plugin ma stosunkowo malo serwerow (polski chyba tylko jeden) i znowu zaczela by sie fala "Autorskie pomysly i innowacje", ale jezeli juz ci tak spieszno z pisaniem tego to napisz to za miesiac ew. dwa...

Opublikowano

Ile mam czekać tego Plguin gotowy

Człowieku nie nabijaj se postów tylko cierpliwie czekaj, rada ode mnie napisz do niego kiedy zrobisz.

Zgłoszony.

643_sygna_tn.jpg

Opublikowano

Człowieku nie nabijaj se postów tylko cierpliwie czekaj, rada ode mnie napisz do niego kiedy zrobisz.

Zgłoszony.

jak juz to napisz mi

Opublikowano

Cześć,

jestem jednym z autorów tego pluginu (patrzcie na "contributors"). I jak zawsze wszyscy chcą mieć wszystko za darmo (cheap people).

Ale słuchajcie :) Jeżeli ktoś znajdzie w otchłani internetu binarkę tego pluginu i prześle linka gdzie wyciekł to dostanie darmową licencję. (w przypadku tego samego miejsca wygrywa osoba, która jako pierwsza je zgłosiła).

Wszystkim, którzy próbują zrekonstruować mój i samczsuna plugin życzę powodzenia :). Przy obecnej wielkości - 65 klas 232 commity, ponad 7k linii kodu. Niezliczona ilość godzin testowania i fixowania. W markecie macie jeszcze kilka podobnych pluginów, ale żaden z nich nie działa jak należy 

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...