Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na Draveeeena?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od zawsze wychodzę z założenia że jak ktoś jest mistrzem Draven'a to ugra wszystko, pomimo kilkudziesięciu gier nie jestem nadal w stanie wygrać wszystkiego. Czy istnieje jakiś bardzo dobry skrypt do owej postaci?

Opublikowano

@Thetubson owszem :) ponad miare, w trakcie teamfightu śmiga czasami dookoła przeciwnika, tylko po to - by złapać topór ;P
@Edit - dodam, że aby draven łapał choćby 95% toporów, to musisz ustawić tam suwakiem na 4, albo 5 :). (Ja mam przedostatni, żeby draven nie leciał po topór kiedy wiadome jest że padnie przez to.)

Opublikowano

Draven to sredni champ do "wygrywania wszystkiego" Graj czymś czym nie jestes uzależniony od np. toporów, czasu, teamu itd. Nie złapiesz tego toporka to jestes juz soraką pod ad. A jak łapiesz wszystkie to jestes przewidywalny. Można nim orać nieźle ale nie ten poziom... ju noł men..  Trzeba sie kurewsko dobrze pozycjonować, Ty pewnie byś sie tak nie pozycjonował bez auto atakowania xD Polecam kate, czyli lek na wszystko vayne na marksmanie i nieśmiertelnego ryze, zed czy lb też nie są słabe.. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...