Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenia za zakup coinsów

k0rdian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam już jedno ostrzeżenie za kupowanie coinsów, jest jakiś sposób, żeby uniknąć ostrzeżenia i normalnie kupować coinsy?

Opublikowano

Nie ma takiego sposobu, zawsze jest ryzyko. Możesz spróbować wystawić jakiegoś droższego zawodnika, ale jak będą mieli Cię wychwycić to i tak dostaniesz 2 ostrzeżenie. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Kumpel wystawił Falcao i Cavaniego i też dostał warna.

Tak jak pisałem na to nie ma metody. Możesz wystawić złotego i dostać bana, a możesz srebrniaka i obejdzie się bez ostrzeżenia. Możesz też spróbować dać odpowiednią ilość coins na cw, wtedy jest mniejsza szansa, że EA wyśledzi transakcje.   

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Wolę więc nie ryzykować i nie stracić całego zespołu (bo drugie ostrzeżenie = reset drużyny), Temat zostawiam otwarty, bo może ktoś będzie wiedział, jak dokładnie działa mechanizm śledzenia transakcji i na co jest "uczulony".

Opublikowano

Ja dziś kupiłem 1,5 mln pomimo, że otrzymałem 1wsze ostrzeżenie i zobaczymy jak to będzie.

Ciekawi mnie fakt na jakaiej zasadzie oni to wyłapują ?

Mogę równie dobrze przecież wymieniać się z kimś pomiędzy platformami i co wtedy ?

Swoją drogą napisałem wczoraj odwołanie i mają 72h na odpowiedź. Ciekawe co mi odpiszą.

Opublikowano

Ja dziś kupiłem 1,5 mln pomimo, że otrzymałem 1wsze ostrzeżenie i zobaczymy jak to będzie.

Ciekawi mnie fakt na jakaiej zasadzie oni to wyłapują ?

Mogę równie dobrze przecież wymieniać się z kimś pomiędzy platformami i co wtedy ?

Swoją drogą napisałem wczoraj odwołanie i mają 72h na odpowiedź. Ciekawe co mi odpiszą.

Odwołanie od zakupu monet?

Według mnie wyłapują to za pomocą logów lub czegoś podobnego. 

­

Opublikowano

Odwołanie od zakupu monet?

Według mnie wyłapują to za pomocą logów lub czegoś podobnego. 

Tak, napisałem im, że wymieniałem monety pomiędzy fifą 14 a 15 wśród znajomych.

Zobaczymy jak an to zareagują, nic do stracenia nie mam, najwyżej 40 zł za które dziś kupiłem 1,5mln pójdzie w pizdu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...