Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie a więc mam problem w związku z rozpocznięciem gry tutaj po upadku postaci.

Gdy tylko wstaje daną postacią nikt inni prócz własnej osoby nie widzi postaci póki postać nie użyje umiejętności jest to troche

utrudniające gre naprzykład na wojnach gildii

mogę prosić o jakąś pomoc? lub czy ktoś miał już problem taki?

jeśli zły dział to proszę o nie usuwanie tylko o przeniesienie dziękuje :)

Opublikowano

O ile dobrze rozumiem chodzi Ci o bug który pozwala stać się niewidzialnym gdy odrazu po zalogowaniu/wstaniu machniesz mieczem. Aby rozwiązać ten problem potrzebujesz dif'a. Na mpc może być wadliwy, na epvp był chyba dobry.

Opublikowano

nie nie wiem o co ci chodzi nie wiem o czym mówisz po zalogowaniu jest git. tylko np jak dam z kimś pvp i ten ktoś mnie pokona to jak wstane to ja siebie widzę takiego przezroczystego a on mnie nie widzi dopóki nie użyje skila ( bicie hitami nie pomaga ) a na wojnach gildyjnych będzie to przeszkadzało, tak  dzieje się wszędzie nawet jak zabije cie gracz z wrogiego królestwa to on cie pózniej nie widzi tak samo jak ty zabijesz gracza z wrogiego królestwa to pózniej ty go nie widzisz póki nie użyje skila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...