Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić premium MC (najtaniej)

Sharkey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry, mam pytanie, otóż, gdzie mógłbym kupić giftcode, lub konto już aktywowane (tylko dla mnie, nie chcę konta współdzielonego) w jak najniższej cenie, najlepiej z możliwością zapłaty PSC.

Opublikowano

Na Minecraft.net jest teraz tanio i możesz zapłacić poprzez PSC. Na tej stronie najbardziej opłaca się zakupić.

Opublikowano

Nigdzie indziej tanio nie znajdziesz. Jak już to max. do 65 zł na stronach ale i tak będziesz musiał doładować PSC do 100zł. Powiedz mamie/tacie aby ci kupili Minecraft przez konto bankowe, a ty im dasz tą kasę.

Opublikowano

Ja kupowałem kiedyś na allegro jedna premka za 55zł (nikt mi jej nie ukradł nigdy, ani na nią nie wchodził) 2 premka za 18zł (też mi jej nikt nigdy nie ukradł. Ale kodu nie dostawałem przez miesiąc, dopiero po groźbie dostałem na następny dzień :) ) Więc polecam allegro.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngsutv

Na allegro patrzyłem. Same konta współdzielone.

@Timezpl

Najwyżej wydam 100zł na PSC. Zobaczy się ile mi zostanie po sylwestrze. 

http://www.fabrykakluczy.pl/gra/minecraft-23/

Na Fabrykakluczy masz 100% pewność, że klucz dojdzie na Twój e-mail w ciągu 5s. Sam kupuje tam klucze do CS:GO i do innych gier.

99,90zł, możesz płacić czym chcesz - PayPal/PSC.

8372383248.png
Opublikowano

Tam jest drożej niż na Oficjalnej stronie.

Tak, cena jest napisana. Wystarczy napisać do nich, że na oficjalnej stronie cennik jest tańszy niż u nich w sklepie, a zmniejszą ją do tej z Minecrafta i odejmą -5zł.

Czyli raptem 79zł.

8372383248.png
Opublikowano

Na allegro kupisz juz za 60zl nowa premke. Popros rodzicow zeby ci kupili lub pojdz do kawiarenki internetowej tam napewno ci kupia. Albo psc na minecraft.net

1j90lz.jpg

Opublikowano

@RzadeK_

Na allegro są same konta współdzielone. Bez możliwości zmiany loginu/hasła. Patrzyłem. Chyba kupie to psc za 100zł i premkę do mc z minecraft.net, lub fabryki kluczy.

Opublikowano

Tak, cena jest napisana. Wystarczy napisać do nich, że na oficjalnej stronie cennik jest tańszy niż u nich w sklepie, a zmniejszą ją do tej z Minecrafta i odejmą -5zł.

Czyli raptem 79zł.

PSC wychodzi to i tak 100zł. @LeeSinor

Tutaj na MPC Giełda, za 20 zł.

Jakbyś jeszcze mógł podać link do tematu. @MarekPL1

Na Minecraft.net jest teraz tanio i możesz zapłacić poprzez PSC. Na tej stronie najbardziej opłaca się zakupić.

Zastanawiam się nad minecraft.net, prawdopodobnie wezmę stamtąd. @Timezpl

Opublikowano

Oczywiście, kolego, że podstawowo i najbezpieczniej kup konto Premium Minecraft na stronie Minecraft.net. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...