Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiększenie maksymalnego poziomu na plikach stworzonych przez Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sporo sie dowiedzialem, jak na oko to tam jest sporo tych configu :P 

A diffy znalazlem na 255 a ja chce tylko o 15 poziomow zwiekszyc. Do 120 a nie 255.

Opublikowano

Sporo sie dowiedzialem, jak na oko to tam jest sporo tych configu :P

A diffy znalazlem na 255 a ja chce tylko o 15 poziomow zwiekszyc. Do 120 a nie 255.

Z tego co wiem wystarczą configi na 120 lv, ale odbuguj tabelki expa 100+ i na wszeki wgraj tego diffa, powinno działać

Specjalista
Opublikowano

Dif.

This difference file has been created by IDA Pro

game_r34083
000A238E: 78 FA
005A41D0: 63 FA 

Dif jest na max 250,lecz nie zaszkodzi,wystarczy że w configach zmienisz max level na taki jaki będziesz chciał.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Okay, rozumiem tylko gdzie sa te configi... bo nie mam pojecia jakby ktos mogl to tako prosze napisac.

Ftp > dalej gdzie i tak dalej. Dziekuje za ta pomoc jaka zostala mi udzielona :-)

Opublikowano

Okay, rozumiem tylko gdzie sa te configi... bo nie mam pojecia jakby ktos mogl to tako prosze napisac.

Ftp > dalej gdzie i tak dalej. Dziekuje za ta pomoc jaka zostala mi udzielona :-)

Na plikach w danych ch ... mysle ze odnajdziesz, wpisz w wyszukiwarce na kompie "CONFIG" i daj przejdz do sciezki, potem wchodzisz do takiej samej ścieżki w filezilli czy czego tam używasz

Opublikowano

Na wszystkich CH i Auth, resumując w każdym CONFIG jaki napotkasz na serwerze.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...