Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie serwerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy związanych z ts.

1. Czy można przenieść serwer kupiony na sloty?
Myślałem o czymś w stylu snapshota przez yatqua, ale niestety wygląda na to że bez querego się nie da. 

2. Czy da się masowo edytować wszystkie kanały?

Mam x kanałów i chcę na wszystkich ustawić need join power na 20, czy da się to zautomatyzować?

3. Szukam jak najtańszego musicbota, nie musi być polski, ważne tylko aby nie obciążać maszyny.
4. Czy można sprawdzić listę wszystich wygenerowanych loginów query, jeśli tak to gdzie i jak? (mam pełny dostęp do roota)
5. Z innej bajki, czy domeny na gametris posiadają zaawansowaną konfiguracjie DNS?

Opublikowano

1.Nie
2.Tak ,przez bota
3.musciboty znajdziesz na hostingu svoice.pl
4.Chyba się nie da
5.Nigdy nie miałem,to więc ci nie powiem.

Opublikowano

1. Czasem jak napiszesz do usługodawcy to da Ci paczkę z plikami.

5. Nie wiem, ale na home.pl i nazwa.pl aktualnie domeny ".pl" są za darmo, więc niepotrzebnie wydałbyś kasę kupując u nich.

Opublikowano

1 Serio nikt nie wymyślił czegoś co zrobiłoby skan rang bez querego :/ ? Net-Speak raczej niechętnie udostępnia te pliki.

2 mBota :P? myślałem raczej o jakimś programie
3 szukam czegoś jeszcze tańszego

5 za darmo a za 12 miesięcy 120 zł, chyba jednak wolę wydać kilka zł na start i potem nie przepłacać :)

Opublikowano

Myślałem o czymś w stylu snapshota przez yatqua, ale niestety wygląda na to że bez querego się nie da. 

Mam x kanałów i chcę na wszystkich ustawić need join power na 20, czy da się to zautomatyzować?

3. Szukam jak najtańszego musicbota, nie musi być polski, ważne tylko aby nie obciążać maszyny.

4. Czy można sprawdzić listę wszystich wygenerowanych loginów query, jeśli tak to gdzie i jak? (mam pełny dostęp do roota)

5. Z innej bajki, czy domeny na gametris posiadają zaawansowaną konfiguracjie DNS?

1. Jeżeli dobrze porozmawiasz np. z net-speak*em to uzyskasz.

2. Można jeżeli masz do tego bota,plugin.

3. Hmm, najbardziej polecam za 10-15zł z svoic*.p

4. Co do tego nie próbowałem.

5. Jeżeli chcesz domenę na rok zamów w nazwie można również za darmo.

Opublikowano

4. W bazie danych serwera  tabela clients  i zobacz po polu client_login_name

Opublikowano

wszystkie punty wyczerpane poza 4:

da się zrobić to patrząc ręcznie w bazie danych lub botem napisanym przez kogoś. Jednak ktoś tego bota napisać musi.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

A to ktoś ci juz rzucił cenę za napisanoe takiego bocika?

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...