Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Literówka w adresie wysyłkowym.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Zakupiłem na allegro taki jeden przedmiot, ale w adresie wysyłkowym zapomniałem że mam błąd w nazwie osiedla i nie zmieniłem. Zamiast "os. Władysława Łokietka (tutaj numer bloku i mieszkania)" napisałem "os. Władysława Łokieta (tutaj numer bloku i mieszkania) - literówka w słowie "Łokietka" Numery dobrze, i kod pocztowy i miejscowość dobrze napisałem. Przesyłka do mnie już poszła kurierem DPD i nie zdążyłem zwrócić się do sprzedającego żeby zmienił adres. I tu moje pytanie? Czy przesyłka do mnie dojdzie? Miał ktoś kiedyś podobną sytuację?

Opublikowano

­A ja miałam! Kiedyś pomyliłam się też podałam złą ulicę i pominęłam przez przypadek ''ł'', ale ulic takich jest mało. Mimo tego reszta była poprawna a kurierzy raczej znają tereny i powinna Ci spokojnie dojść, skoro podałeś dobry kod pocztowy to przyjdzie. :) 

Opublikowano

ułomny kurier to raczej nie będzie, o ile się nie mylę z reguły dopisuje się swój numer telefonu do przesyłki a kurier wcześniej w większości przypadków nawet dzwoni by bez sensu nie jeździć z przesyłką jakby miał pocałować klamkę ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja mieszkam przy ul. Adolfa Wodeckiego (ul. A. Wodeckiego). Zawsze piszę po prostu ul. Wodeckiego i zawsze przychodzi na czas. Myślę że spokojnie dojdzie do Cb to co zamówiłeś. RobeM ma 100% racji :) Sam mam brata kuriera, byłem z nim kilka razy w robocie i widziałem jak to wygląda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...