Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nóż

NAJEBANY CREW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry zakupiłem wczoraj nóż na allegro koło godziny 19:00, wiem że banki nie pracują w weekend i przelew może dojść dopiero dziś, zastanawiam się ile czekać na wysłanie noża i po jakim czasie dopiero napisać do allegro że zostałem wychujany czy coś koleś pisał że sprzedaje skin nie zdjęcie także bez takich odpowiedzi prosze...

Opublikowano

Drodzy Allegrowicze, zbieracie dane i kontaktujecie się ze Sprzedającym przed zakupem, aby nie zostać takowo "wychujanym".

Na początek powinieneś zaprosić na steam, dogadać się z nim mailowo i steam utrzymać kontakt, sprawdzić konto, czy posiada ten nóż.

Jeśli widzisz uczciwego człowieka, przelewasz kasę i takowo czekasz, lub dogadujesz się, żeby wszystko umówić po weekendzie.

Teraz musisz się martwić o siebie i mieć z nim jakikolwiek kontakt. Nieumyślne kupowanie przez internet, to największa głupota.

"Alea iacta est!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...