Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Blokada tematów z nazwą np "deat***te"

ZwIIaD_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moją propozycją jest blokada tworzenia tematów z daną treścią lub nazwą tematu. Tak jak ostatnio pewne forum chcę zaistnieć. Pomoże to wielu moderatorom ;)

Przykład tworzymy temat dajemy temat nazwafora.pl i w treści też nazwafora.pl ( Wiem że wychodziło na to że nie można nic reklamowac ;) ) Ale jak raz się ktoś zareklamuje to administrator/moderator dodaje do systemu zablokowane słowo. Mam nadzieję że każdy mnie zrozumiał

585571426179277855228.png

Opublikowano

Neutral, ponieważ to by ułatwiło pracę, a z drugiej jeśli ktoś nie reklamuje a pomaga dając link to wtedy też ma mieć blokadę, jeśli wcześniej zareklamował?

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

I tak tego nie wprowadzą. Neutral, u mnie w dziale bardzo rzadko pojawiają się jakieś reklamy.

Opublikowano

Łatwiej jest wychwycić widoczną reklamę niż temat np. "Nie dropią itemki. ", w którym potencjalnie może się znajdować reklama, ale jest inna nazwa tematu i nie zwrócisz na to uwagi. Co nie ? 

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

I tak znajdą się osoby, które to obejdą (grafiką, p  rzer  y wa n i      em słowa, w-t-ra----ca-n--ie-m jakiś znaków).

Nie przejdzie, nie.

Na nie.

Opublikowano

Łatwiej jest wychwycić widoczną reklamę niż temat np. "Nie dropią itemki. ", w którym potencjalnie może się znajdować reklama, ale jest inna nazwa tematu i nie zwrócisz na to uwagi. Co nie ? 

Otóż to. Będą dawać inne nazwy, a to raczej utrudni niż pomoże.  :)

Opublikowano

­

Opublikowano

Przecież to forum padnie po przerwie świątecznej xD

Poza tym wyłapywanie takich tematów jest mniej uciążliwe niż pisanie skryptów na to.

Gdyby była blokada to i tak znaleźliby obejście (wczoraj widziałem temat reklamujący te forum, który nazywał się MPCForum.pl.pl najlepsze forum xD)

f

Opublikowano

Nabocone konta srelexowi tego forum nie utrzymają, padnie szybciej niż powstało.

Nie za dużo roboty, a 0 pożytku defacto.

Opublikowano

Zawsze można dodać jakieś słowo kluczowe do cenzoru, niektóre teksty są zamieniane na 'MakinWasLubi.pl'

Admin Cienia
Opublikowano

Zawsze można dodać jakieś słowo kluczowe do cenzoru, niektóre teksty są zamieniane na 'MakinWasLubi.pl'

Łatwo to ominąć umieszczając dany adres np. w postaci grafiki.

Odnośnie sugestii jestem na nie.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...