Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież skinów

ooxoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć.

Mam duży problem. Mianowicie, skradziono (zniknęły) mi skiny z konta.

Konto nie zostało skradzione, steam nie domagał się kodu i w historii WYMIAN nie ma żadnego przekazania tych skinów.

Nic nie ściągałem, nie uruchamiałem jakiś lewych aplikacji z neta. Siedziałem na koncie Steam, po  paru minutach skinów nie ma, nic nie robiłem.

Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Posiadasz jakiś screen z posiadanych wcześniej skinów? Linkiem do profilu na steam bym nie pogardził.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

@WINOWS, posiadam ss jak wysyłam z swojego drugiego konta skiny na to pierwsze gdzie mi potem ukradli.

Po co link ? :)

Opublikowano

Może twoje konto zostało zescammowane , prawdopodobnie mają jakieś programy , że ci nie pokazuje w historii wymian czy coś. Sprawdź na rynku w ostatnich kupionych i sprzedanych tam może coś bd wiadomo. Ja jestem w sytuacji , że zostałem oscammowany ale wszystko co gość robił na moim koncie mam na ss'ach . Napisałem do suppa , teraz tylko czekać.

Może masz keyloggera przypadkowo kliknąłeś w jakiś link itp.

Opublikowano

@ooxoo Sprawdź swoją historie wymian, z kim dokonywałeś wymiany. 

Tym sposobem dowiesz się kto posiada Twoje skiny, i będziesz mógł poczynić następne kroki ( support etc. )

W historii nie mam żebym oddawał komuś te skiny.

Może masz keyloggera przypadkowo kliknąłeś w jakiś link itp.

Nic nie klikałem. Jak bym klikał to by się musiał jakiś programik ściągnąć i wtedy lipa jak antywir by nie zadziałał ale nic nie było ściągane.

Do supportu już napisałem, czekam na odp. 

Może oddadzą, chociaż koledze podwędzili kose za 300 euro i nie oddał Steam.

Opublikowano

W historii nie mam żebym oddawał komuś te skiny.

Nic nie klikałem. Jak bym klikał to by się musiał jakiś programik ściągnąć i wtedy lipa jak antywir by nie zadziałał ale nic nie było ściągane.

Do supportu już napisałem, czekam na odp. 

Może oddadzą, chociaż koledze podwędzili kose za 300 euro i nie oddał Steam.

Wystarczyło że kliknąłeś w jakiś link i nic nie musiało się pobierać. Jeśli byłeś zalogowany na steam i kliknąłeś w link od steam stealera to wysyłasz oszustowi ofertę wymiany ze swoimi itemkami. Jesli nie masz żadnej wymiany w historii to prawdopodobnie bug. Mnie ostatnio okradli i Volvo przywróciło wszystkie itemki więc napisz do nich :)

Opublikowano

Wystarczyło że kliknąłeś w jakiś link i nic nie musiało się pobierać. Jeśli byłeś zalogowany na steam i kliknąłeś w link od steam stealera to wysyłasz oszustowi ofertę wymiany ze swoimi itemkami. Jesli nie masz żadnej wymiany w historii to prawdopodobnie bug. Mnie ostatnio okradli i Volvo przywróciło wszystkie itemki więc napisz do nich  :)

Napisałem :).

Po jakim czasie odpowiedzieli/oddali skiny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...