Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin3 - Nowy silnik

Cziter03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o Tym żeby powstało takie coś jak Metin "3', miałby lepszy silnik, z czym miałby lepsza jakość. Fajnie by się grało z powrotem jak w "starego metina", bo teraźniejszy metin nie jest nawet w 1/4 tak fajny, jak jakieś 3-4 lata temu. Grafika mogłaby być podobna do tego nowego smite, co sądzicie o takim czymś i jak myslicie powstanie kiedyś coś takiego? 

imetin_logo.png

Opublikowano

Co sądzicie o Tym żeby powstało takie coś jak Metin "3', miałby lepszy silnik, z czym miałby lepsza jakość. Fajnie by się grało z powrotem jak w "starego metina", bo teraźniejszy metin nie jest nawet w 1/4 tak fajny, jak jakieś 3-4 lata temu. Grafika mogłaby być podobna do tego nowego smite, co sądzicie o takim czymś i jak myslicie powstanie kiedyś coś takiego? 

'Fajnie by się grało' ...

Nie wróci klimat, to już jest pewne, więc nie ma takiej opcji.

Co do samej gry, mi to lotto. I tak wolałbym zostać przy zwykłym metku.

Myślę że nie powstanie.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

jak tęsknisz za starym metkiem to pograj na serwerze 2k10 oni dużo zrobili aby był to stary metek

poza tym był juz taki temat i trzebalo chyba uzbbierac głosy chyba ponad 4miliony?

Poza tym gf sie pewnie na to nie zgodzi oni chcą kasę dostawać a nie ją wydawać

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Slyszales o grze MagicToMaster

Ta gra bazuje na plikach metina , kiedys to bylo metin2tomaster , ale zmienili nazwe.

Teraz finalna wersja malo metina przypomina a jednak ;p

Jak chcesz zobaczyc to tutaj link

www.magictomaster.com

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Slyszales o grze MagicToMaster

Ta gra bazuje na plikach metina , kiedys to bylo metin2tomaster , ale zmienili nazwe.

Teraz finalna wersja malo metina przypomina a jednak ;p

Jak chcesz zobaczyc to tutaj link

www.magictomaster.com

Polaków prawie że zero a jak już grają to max tydzień, sam grałem dosyć spory czas ale to jednak nie to samo. 

Opublikowano

Metin3 raczej popularności by nie zdobył, było wiele takich projektów jak choćby Rise of Metin i chwile było głośno, potem ucichło. Metin2 miał klimat na serwerach prywatnych takich jak csyt2 czy zzyt, ogólnie tych wszystkich chinolach, ale te czasy już nie wrócą niestety.

Opublikowano

metin3 wyobrażam sobie jak archlorda2 czy cabala2, czyli typowe crapy

gdyby jednak miałaby powstać taka gra, to szybciej byłaby stworzona przez fanów niż twórców mt2

Opublikowano

był już projekt 'metin3' bodajże riseofmetin? po prostu niewypał, metin2 pozostanie metinem2.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

jak tęsknisz za starym metkiem to pograj na serwerze 2k10 oni dużo zrobili aby był to stary metek

poza tym był juz taki temat i trzebalo chyba uzbbierac głosy chyba ponad 4miliony?

Poza tym gf sie pewnie na to nie zgodzi oni chcą kasę dostawać a nie ją wydawać

Stary metek mówisz?

Ja jakoś nie kojarzę wierzchowców itd. Jak dla mnie to może w 20% przypomina starego PL.

Opublikowano

Kiedyś o tym myślałem i fajnie by było jakby takie coś powstało. Myślę, że dużą role by grała swoboda, jakby można było pływać w tej wodzie, chodzić po górach, ulepszać eq w inny sposób i oczywiście jakby grafika była lepsza. Ale wątpie, że ktoś się tego podejmie bo żeby to miało furore to by musiało być 99% autorskich plików a nie metin2 przerobiony pod "metin3".

Opublikowano

Jak ktos już wspomniał jest coś takiego jak magictomaster, lecz jest to jedynie marna modyfikacja, ze słabą reklamą, nie mająca przyszłosci. Prawdziwy Metin3 może powstać jedynie z rąk firmy która posiada prawa do metin1 i metin2. A na to przyjdzie nam długo czekać.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...