Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyższa szkoła oficerska sił powietrznych (WSOSP) Dęblin

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie do was dotyczącą studiów w Dęblinie na WSOSP . 

To tak , jestem w 3 gimnazjum i zamierzam iść później do technikum lotniczego w Warszawie ( bohaterów narwiku ) lub do technikum lotniczego w Powodowie . Jak myślę już o takim technikum to wiadomo że chce później swoją prace związać z lotnictwem i żeby to miało jakiś sens to iść dalej na studia do WSOSP na lotnictwo i kosmonautyka . Więc pytam się was bo może macie kogoś w rodzinie , lub znajomego który zamierza tam iść jak jest na studiach wojskowych . Chodzi mi o to jaki jest rozkład zajęć i najważniejsze czy można wybrać sobie studia zaoczne , dzienne lub wieczorowe ? W co wątpię .. Chciałbym się trochę lepiej dowiedzieć jak to jest .

Jak byście odpisali to bym był bardzo wdzięczny  , pozdrawiam. :)

imetin_logo.png

Opublikowano

Do lotnictwa bardzo ciężko jest się dostać. Trzeba spełniać ściśle określone warunki np. wzrost itp.

Mój tata służył w jednostce w Dęblinie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No o tym to ja też wiem ale chcę się dowiedzieć jak potem na WSOSP jest że np jak idę na lotnictwo wojskowe i chce studiować to czy mozna wybrac studia zaoczne , wieczorowe czy dzienne . ? 

imetin_logo.png

Opublikowano

Chodzi mi o plan zajec że jak wyglądają studia , dzień plan zajęć porostu i w jakie dni można pracować , czy wgl można??

Chodzi mi o plan zajec że jak wyglądają studia , dzień plan zajęć porostu i w jakie dni można pracować , czy wgl można??

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...