Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytan do znawcow L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,tak jak w temacie mam kilka pytan :)

1.Czy sa aktualnie jakies Exploity do L# ? Nie bedzie mi szkoda mojego obecnego konta bo wpadlem do bagna jakim jest Bronze 1 ;p

2.Wytlumaczy mi ktos jakos logicznie jak to ustawic skrypt ktorym chce grac i jak to odpalic zeby w grze dzialalo ? Bo czytam i tego nichuja nie rozumiem BoL latwiejszy :D

3.Co lepsze BoL czy L# ?

4.Jest jakis skrypt do VoliBota cos w stylu IAram na BoLa ?

5.W ile wbije 30lvl od 10lvl'a uzywajac VoliBota,bez boostow mniej wiecej ile i ile z boostem :)

To na tyle :) Z gory dziekuje za odpowiedz

Jeszcze jakie skrypty polecacie ? 

Opublikowano

1.Nie ma, bronze 1 to hmm dywizja z której się wychodzi blokując spacje kartką

2.Klikasz install na stronie przy wybranym skrypcie, w programie zaznaczasz w grze shift i ustawiasz jak się nie władowało to kliknij F5 aby przyładować

3.dla mnie l# zaraz tu będzie pełno przygłupów mi nawyzywać.

4.Autoplay jest jakiś

5. dk.

nie exploituj lepiej bo dostaniesz bana a szkoda 30 lvla, wyjdziesz przeciez z b1 z sharpem napewno.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

1. Tak w DevCassio i jeszcze w czymś 

2. Zaznaczasz skrypt i w grze wciskasz f5

3. Oba są dobre, dla mnie 50/50

4. Nie jestem pewny ale bodajże autoplay

5. Parę dni nie wiem xD

Opublikowano

1. Exploit na Cassio jak i Katarinie

2. Pobierz paczkę od @HeheheM (podpięta w tym dziale) zainstaluj wszystko z instrukcją, poczekaj aż skrypty się skompilują zaznacz te którymi chcesz grać i wejdź najlepiej przed normalem/rankedem na customa aby sprawdzić czy skrypt działa.

3. L# = BoL VIP.

4. Jest

5. Nie mam pojęcia xD

Działające skrypty na chwilę obecną: http://www.joduska.me/forum/topic/13738-list-of-working-assemblies421/

Opublikowano

A jakie skrypty polecacie ? i na jakich pozycjach grac zeby carrowac ? 

DevCassio - Cassiopeia - mid

xSaliceReligionAIO

Ze-D is back - mid/top

YasuosharpV2 - mid/top

Hellsing's Kalista - adc

Marksman - adc

Support

@Edit do tego Evade + Tracker + ew. UniversalMinimapHack

Opublikowano

1.Nie ma, bronze 1 to hmm dywizja z której się wychodzi blokując spacje kartką

2.Klikasz install na stronie przy wybranym skrypcie, w programie zaznaczasz w grze shift i ustawiasz jak się nie władowało to kliknij F5 aby przyładować

3.dla mnie l# zaraz tu będzie pełno przygłupów mi nawyzywać.

4.Autoplay jest jakiś

5. dk.

nie exploituj lepiej bo dostaniesz bana a szkoda 30 lvla, wyjdziesz przeciez z b1 z sharpem napewno.

Dlaczego ma grać bez exploita, jeżeli nikt go nie nagra i będzie tego używał ostrożnie to bana nie dostanie.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Dobra powiem tak zagralem rankeda katarina - xSaliceReligionAIO wygrany <3 Lepszy L# niz BoL teraz gram Vayne z Marksman :)

Tylko uważaj, bo z tego co mi sie wydaje to katarina na xsalicereligion castuje q zza pleców uważaj przy używaniu :P. Powodzenia

­345mulx.jpg

Opublikowano

Dziekuje ale mialem problem z internetem i nie moglem dokonczyc ;/ :( i pewnie przegralem i spadlem do kolejki o niskim priorytecie ale zaraz bedzie carry katarina ;D

Dobra teraz mam inny problem odpalam L# i nie ma skryptow ktore wczesniej wrzucilem ? Co jest ? ;p

Opublikowano

Dziekuje ale mialem problem z internetem i nie moglem dokonczyc ;/ :( i pewnie przegralem i spadlem do kolejki o niskim priorytecie ale zaraz bedzie carry katarina ;D

Dobra teraz mam inny problem odpalam L# i nie ma skryptow ktore wczesniej wrzucilem ? Co jest ? ;p

tez tak czesto mam, zainstaluj od nowa L#

Tak wogole to teraz gralem jinx + evade + tracker i powiem ci ze kosi lepiej niz cassio. Plus te "report jinx bol" jak baseult kogos zabije, bezcenne.

Opublikowano

Dobra,powiem swoje relacje z Brazu :/ 

1.Pisze mid,jestem ostatni do wyboru postaci a gosciu mi tu picka yasuo ?!

2.Pisze potem support oczywiscie juz ktos picknal  supporta :/

3.Probuje grac a yasuo ktory jest na midzie i leona feeduja ? 

4.Mam teraz 0LP bo przez takie trolle przegrywam ...

edit o 11:12 o.O

Godzine temu wpadlem do B2 i juz wycarrowalem jedna gre tam :) Katarina <3 bo cycki

Edit o 12:05

Wygralem kolejny ranked - 95lp mam ;d jeden win i bedzie seria xD do bronze 1 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...