Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rosja - ile trolli, afków? Jaki poziom?

filip xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rosja - ile trolli, afków? Jaki poziom?

To co w temacie :)

Chciałbym się gdzieś przenieśc i może do Rosji. Jak ktoś ma doświadczenie z tym regionem niech mi coś powie :)

Opublikowano

Grałem tam i powiem ci, że jak się nauczysz tego ich śmiesznego języka to nie jest tak źle, jak z ludźmi grałem nikt angola nie umiał, taki kraj, a poziom lepszy od turcji :D 

Opublikowano

Nie polecam, afrykańska meta... 3 mid 2 na afku. Zagrałem raz i więcej nie chcę ^^

@down

Moja opinia jest taka. Może masz inną ale ja mam prawo do wyrażenia swojej.

Opublikowano

Nie polecam, afrykańska meta... 3 mid 2 na afku. Zagrałem raz i więcej nie chcę ^^

No właśnie raz zagrałeś i tak na prawdę nie wprowadzaj w błąd. Ja grałem około rok na ruskim serwie, powiem ci tyle. Poziom lekko niższy niż na eune, komunikacja jak znasz cyrylicę jest bardzo okej, wcale ludzie nie flejmią jak padniesz a wiadomo znajdzie się na każdym serwie jakiś dureń co flejmi i obraża każdego więc to nic nie wnosi. Znalazłem sporo polaków na tym serwie. Szczerze mówiąc rób co chcesz ja tu podałem tylko streszczenie tego co jest na Rosji, ja przenosiłem się kiedy dawali 2 darmowe skiny + postacie tak więc wyszedłem na plus a wcale na Rosji nie jest tragicznie ja z kolegą wbiliśmy tam diaxy i nie było jakoś trudno ;)

Zbieram minusy !!

Opublikowano

Co do rosji, to zagrałem tam pare gierek. Poziom oczywiście niższy. Jak masz golda na EUNE może nawet wbijesz diamonda, jak po tryhardujesz ;>

Ogólnie jak padniesz, to zawsze coś piszą, ale mnie to gówno obchodzi, bo nawet nie wiem co piszą i to jest najlepsze, grasz bez spiny, chociaż jak na razie cały czas trafiam na team bez oczu i mózgu, ale da się coś ugrać.

Opublikowano

matchmaking nie istnieje do 30 lvla (bedziesz gral z kim popadnie), rankedow nie gralem ale ciekawych rzeczy mozna tam sie dowiedziec/zobaczyc

nikt nie umie angielskiego, a jesli juz to tylko f**k i b***h

­

Opublikowano

Tak do końca się nie dowiedziałem czy afków jest więcej niż na Eune?

A na jakim serwie polecacie grać żeby nie spotykać co gre afka? Oprócz tego koreańskiego bo jakiś kod tam trzeba podać ;p

Opublikowano

Grałem tam i jest średnio, dość zimna atmosfera. Poza tym nie polecam tam grać, bo teraz jest taka sytuacja, że Unia może np. wprowadzić sankcje na LoLa dla Rusków i wtedy już sobie nie pograsz.

Opublikowano

Mój Boże ludzie... jak patrze Wasze posty co Wy piszecie to mi sie po prostu płakać chce...

Najlepsi są Ci, którzy piszą tu i komentują jak zagrali jedną gre, no może dwie.

Grałem tam i powiem ci, że jak się nauczysz tego ich śmiesznego języka to nie jest tak źle, jak z ludźmi grałem nikt angola nie umiał, taki kraj, a poziom lepszy od turcji :D

Rofl, gram na Rosji pół roku i nigdy nie zdarzyło mi się, żeby ktoś nie umiał angielskiego.

jesli nie przeszkadza Ci to, ze adc bierze tp+heal etc. a jak padniesz to jestes hejtowany, to jest fajnie. przydatna jest znajomosc cyrylicy zeby ogarniac co oni do Ciebie pisza ;p

Na prawdę? Nigdy na Rosji nie miałem trolla i nigdy, jak padłem nikt nic nie napisał. Byłeś tam na bronze elo?

Grałem na turcj idioci jakich mało ps Oni nie mają MUZGU!

Mają "mózg" i poziom jest znacznie wyższy, ty nie flamisz - oni nie flamią.

No właśnie zagrałeś raz i komentujesz, a autor tematu wyraźnie napisał "Jak ktoś ma doświadczenie z tym regionem".

Co do rosji, to zagrałem tam pare gierek. Poziom oczywiście niższy. Jak masz golda na EUNE może nawet wbijesz diamonda, jak po tryhardujesz ;>

Ogólnie jak padniesz, to zawsze coś piszą, ale mnie to gówno obchodzi, bo nawet nie wiem co piszą i to jest najlepsze, grasz bez spiny, chociaż jak na razie cały czas trafiam na team bez oczu i mózgu, ale da się coś ugrać.

Pare gierek to ile? 5? 10?

Poziom oczywiście niższy? Poziom jest tam na tyle wysoki, że gdy na EUNE miałem D4 to tutaj nie moge wyjść do P1, ponieważ zawsze trafiają mi się ciągle Ci sami - dobrzy ludzie.

matchmaking nie istnieje do 30 lvla (bedziesz gral z kim popadnie), rankedow nie gralem ale ciekawych rzeczy mozna tam sie dowiedziec/zobaczyc

nikt nie umie angielskiego, a jesli juz to tylko f**k i b***h

Co do MM to nie wiem, ponieważ gdy się przeniosłem to miałem już 30, ale ze zdaniem "nikt nie umie angielskiego" nie mogę się pogodzić.

Ludzie! Na jakim poziomie wy gracie, że nikt nie umie angielskiego? Komuś tu się chyba serwery pomyliły.. pozdro 600

Grałem tam i jest średnio, dość zimna atmosfera. Poza tym nie polecam tam grać, bo teraz jest taka sytuacja, że Unia może np. wprowadzić sankcje na LoLa dla Rusków i wtedy już sobie nie pograsz.

Co ty za bzdury opowiadasz?

Moja opinia jest taka, że warto tam grać, gdyż:

- nie ma flamu, a jak jest to bardzo rzadko (przez pół roku spotkałem jednego flamera grając codziennie)

- poziom jest wyższy

- można się na spokojnie dogadać

- mili ludzie

Co do tematu - nie spotkałem odziwo do tej pory ŻADNEGO afk'a. "Nieprawdopodobne, a jednak". ;)

Jak sie nie znacie, jak niektórzy wyżej i oceniacie po 2/3 grach to sie nie wypowiadajcie.

Jak ktoś ma doświadczenie z tym regionem niech mi coś powie

Pozdro 600

Opublikowano

Mój Boże ludzie... jak patrze Wasze posty co Wy piszecie to mi sie po prostu płakać chce...

Najlepsi są Ci, którzy piszą tu i komentują jak zagrali jedną gre, no może dwie.

Rofl, gram na Rosji pół roku i nigdy nie zdarzyło mi się, żeby ktoś nie umiał angielskiego.

Na prawdę? Nigdy na Rosji nie miałem trolla i nigdy, jak padłem nikt nic nie napisał. Byłeś tam na bronze elo?

No właśnie zagrałeś raz i komentujesz, a autor tematu wyraźnie napisał "Jak ktoś ma doświadczenie z tym regionem".

Poziom oczywiście niższy? Poziom jest tam na tyle wysoki, że gdy na EUNE miałem D4 to tutaj nie moge wyjść do P1, ponieważ zawsze trafiają mi się ciągle Ci sami - dobrzy ludzie.

Co do MM to nie wiem, ponieważ gdy się przeniosłem to miałem już 30, ale ze zdaniem "nikt nie umie angielskiego" nie mogę się pogodzić.

Ludzie! Na jakim poziomie wy gracie, że nikt nie umie angielskiego? Komuś tu się chyba serwery pomyliły.. pozdro 600

- nie ma flamu, a jak jest to bardzo rzadko (przez pół roku spotkałem jednego flamera grając codziennie)

- poziom jest wyższy

- mili ludzie

Co do tematu - nie spotkałem odziwo do tej pory ŻADNEGO afk'a. "Nieprawdopodobne, a jednak". ;)

Jak sie nie znacie, jak niektórzy wyżej i oceniacie po 2/3 grach to sie nie wypowiadajcie.

Pozdro 600

- poziom jest wyższy

- mili ludzie

Pozdro 600

Nie spotkaleś bo nie rozumiesz ruskiego. Prawda jest taka, że mały procent z rosyjskiego serwera potrafi się porozumiewać nawet łamanym angielskim. Poziom jest też niższy. Bronisz tego serwera, tylko dlatego, że Tobie gra się tam łatwiej ze względu na poziom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...