Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SU-100Y vs Dicker Max

damian120796

Zdania są dodzielone  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który lepiej zarabia

• Dicker Max
      5
    • SU-100Y
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się co kupić do zarobku SU-100Y vs Dicker Max nie mam dużego budżetu wiec mógłbym tylko te 2 kupić więc proszę opisać jak który lepiej zarabia wady zalety itp. Dziękuje daje like :)

Opublikowano

masz do wyboru jak lubisz dobre walniecie i wyspotwanie po każdym strzale to su100y jak lubisz siedzieć za krzakiem nawalać i nie być wyspotowanym a 300 na strzał to nie jest źle to dicker max + dicker ma celniejsze działo

Opublikowano

No nie wiem ja gram Object 704 to raczej wybrałbym SU no nie wiem co kupić piszcie jeszcze tylko proszę wypisać wady i zalety i bardziej się rozpisać 

Opublikowano

Kupujesz typka 64 i grasz twierdzę 6 tiery... bitwa trwa średnio 3/4 minuty i zarabiasz średnio około 40k+ na czysto (z premium) :) Najlepiej jak twoi sojusznicy też mają t37, 12t, typki lub inne lighty lub medy żeby bitwa szybko trwała... poza tym na 6 grają prawie sami idioci tak, że gdzieś z 90% bitew się wygrywa (wiadomo czasami się trafi jakieś FAME albo z jakimiś pomarańczami/żółtkami się jakiegoś faila walnie). Sam tak zarabiam i przez jeden wieczór spokojnie 2 miliony wyciągam.

Opublikowano

Kupujesz typka 64 i grasz twierdzę 6 tiery... bitwa trwa średnio 3/4 minuty i zarabiasz średnio około 40k+ na czysto (z premium) :) Najlepiej jak twoi sojusznicy też mają t37, 12t, typki lub inne lighty lub medy żeby bitwa szybko trwała... poza tym na 6 grają prawie sami idioci tak, że gdzieś z 90% bitew się wygrywa (wiadomo czasami się trafi jakieś FAME albo z jakimiś pomarańczami/żółtkami się jakiegoś faila walnie). Sam tak zarabiam i przez jeden wieczór spokojnie 2 miliony wyciągam.

Na twierdze trzeba mieć klan a ja nie posiadam więc to odpada ale tak jak mówisz ze na 6 większość początkujących gra to chyba wybiorę su 

Opublikowano

Hmm Ale co ma za sens gra czolgiem ktory trafia "raz na Ruski rok" fakt jak juz trafi  wlasnie "trafi" to robi male kuku nie polecam SU :) 
Wez Dicker Max ma celniejsze dzialo duzo celniejsze dzialo :P  a te 300 na strzal to nie jest az tak malo :) 

Opublikowano

Na twierdze trzeba mieć klan a ja nie posiadam więc to odpada ale tak jak mówisz ze na 6 większość początkujących gra to chyba wybiorę su 

Chodziło mi o to, że na twierdzach 6 tieru grają słabi gracze. Ale masz rację na randomach 6 tierów też grają w większości gracze początkujący. Jednak czy su sprawdza się przeciwko takim graczom ? Zwykle na tych tierach bitwy są szybkie... trwają krótko... każdy jedzie na pałe. Su to nie jest przyjemny czołg. Nie mówię, że jest słaby. Ma świetną lufę ale jest wielki i papierowy. Trzeba grać zachowawczo bo łatwo może zostać objechany lub zejść na salwę. Czy dicker max jest lepszy? Jest inny ale ciężko powiedzieć który lepszy (ja chyba bym wybrał Dmaxa). Ale masz załogę do ruskich... teraz jest su-122-44 w przecenie. Kosztuje 4700 golda. Zastanów się może na dołożeniem i kupnie su-122-44 bo to jest naprawdę fajny czołg i... zarabia już dużo lepiej. Niewiele mniej od zarabiaczek 8 tieru.

Opublikowano

Kupiłem sobie 2 dni temu SU100Y Czołg Demolka na gąsienicach, ten strach przeciwnika wyjechać na wprost Ciebie bezcenny xD fakt faktem pali się jak świeczka dla przeciwnika.

Na pewno jest to wina że mam jeszcze załogę bez perków, znajomy mi powiedział, że ten czołg jest duży ale przy załodze 100% camo na wszystkich + siatka potrafi bardzo ładnie się zabunkrować, wystarczą 2 strzały żeby zarobić 30-40k na czysto przy 1700 dmg zarobiłem chyba 54tysie na czysto. Potrafi coś odbić no i minus duży że bardzo często arta we mnie wali + jeszcze jest taki że ten czołg jest bardzo szybki :D.

Sam polecę Ci osobiście Sukę. Z miłą chęcią teraz zawsze gram plutony z kolegami jak ktoś chce grać 6 ;] Bardzo dużo frajdy ten czołg sprawia.

Opublikowano

Bierz D.Maxa, dobre dzialo, camo, najlepsza (chyba) depresja dziala. Wszystkich na swoich poziomach przebijasz i nie wykrywaja cie po kazdym strzale jak (wielką krowę, wolne bez pancerza) su100y.

graphic.png

Opublikowano

Dobra do zamknięcia biorę D Max każdy go poleca 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...