Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad od Xbox 360 do komputera

Bartek200219

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gdy podłączam kablem pada do kompa to mi się jakieś sterowniki instalują ale przeczytałem że to tylko ładuje pada więc dlaczego mi się samo z siebie pobierają i instalują sterowniki do pada i mi pad nie działa. Pobrałem serowniki ze strony microsoft i też nie działa. Co robić żeby działało

YouTube Klik

Opublikowano

Kolego kup sobie proszę takie cacko {KLIK}

Ja mam od kilku dni jestem zadowolony.

Jest mały problem z kalibracją urządzenia na windows 7, ale da się to zrobić. To jest już sprawa na oddzielnego posta.

W każdym razie po kablu kontroler sobie tylko ładujesz a sterowniki pobiera ci bo podłączyłeś sobie to przecież do wejścia USB.

Ten kabel służy tylko i wyłącznie do ładowania.

76561198090181771.png

Opublikowano

Kolego kup sobie proszę takie cacko {KLIK}

Ja mam od kilku dni jestem zadowolony.

Jest mały problem z kalibracją urządzenia na windows 7, ale da się to zrobić. To jest już sprawa na oddzielnego posta.

W każdym razie po kablu kontroler sobie tylko ładujesz a sterowniki pobiera ci bo podłączyłeś sobie to przecież do wejścia USB.

Ten kabel służy tylko i wyłącznie do ładowania.

Dzięki za pomoc dziwiłem się dlaczego tak się dzieje ale teraz wiem wielkie dzięki. Temat do zamknięcia

YouTube Klik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...