Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypt nie jest zaktualizowany, nie działa ponieważ zmienili pakiety w patchu 4.21 (nie działa).

Opublikowano

a jak ma strzelić z q bez pakietow idioto

Dziedciaczku ja nie siedzę na komputerze 24/7 tak jak ty więc jeśli chcesz mnie wyzywać to na ts zapraszam cebulo.

Opublikowano

Dziedciaczku ja nie siedzę na komputerze 24/7 tak jak ty więc jeśli chcesz mnie wyzywać to na ts zapraszam cebulo.

no i wleciala taka typowa gimbaza JA NIE SIEDZE PRZY KOMPIE JA POPIERDALAM Z LOPATA I ZGARNIAM SNIEG ZA ZLOTUWE NA ROK CHODZ NA TS TO CIE ZNISZCZE.

c***a cie powinno interesowac ile siedze bo mnie stac na prad j****y biedaku to ze ty nie mozesz to nie moj problem , masz zielone w sygnie a nigdy nie paliles sad but true. na chuju sie znasz wiesz tylko jak sie trzyma lopate i co sie z nia robi nie powinienes sie udzielac w takich tematach o kwestii technicznej bo tacy ludzie jak ty to za 10 lat znikną sztuczna inteligencja itd ale co ty mozesz o tym wiedziec idioto.

holidays are real kappa

zwontpilem w to forum

Opublikowano

no i wleciala taka typowa gimbaza JA NIE SIEDZE PRZY KOMPIE JA POPIERDALAM Z LOPATA I ZGARNIAM SNIEG ZA ZLOTUWE NA ROK CHODZ NA TS TO CIE ZNISZCZE.

c***a cie powinno interesowac ile siedze bo mnie stac na prad j****y biedaku to ze ty nie mozesz to nie moj problem , masz zielone w sygnie a nigdy nie paliles sad but true. na chuju sie znasz wiesz tylko jak sie trzyma lopate i co sie z nia robi nie powinienes sie udzielac w takich tematach o kwestii technicznej bo tacy ludzie jak ty to za 10 lat znikną sztuczna inteligencja itd ale co ty mozesz o tym wiedziec idioto.

holidays are real kappa

Moja mała cebulko typowy polaczek :(, oczywiście jak gimb odrazu wyzywa a jak by dostał po ryju za przeproszeniem to by leżaj przez tydzień :(.Szkoda mi ciebie.

Opublikowano

Moja mała cebulko typowy polaczek :(, oczywiście jak gimb odrazu wyzywa a jak by dostał po ryju za przeproszeniem to by leżaj przez tydzień :(.Szkoda mi ciebie.

no mi ciebie tez troche, nowego slowa cie nauczylem zwanym gimb? fajnie tak kogos doedukowac, bedziesz teraz pisal jaki to nie jestes silny i ilu bys ludzi nie pozabijal palcem ?XDDDDDDDD beka z cebuli, onion wchuj

typowy polaczek, rozwiniesz ? nie rozumiem napisalem ci co o tobie mysle. Raz Cię tam obraziłem tak więc rozwiń.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Co mają pakiety do trafiania z Q?

To tak jak byś grał na bolu i castował spelle bez prediction , prodiction itp. ...

Opublikowano

Q bylo przez autorow skryptu uzywane z pakietami - wiec nie zadziala poki nie ma pakietow. Reszta dziala w miare OK. Zreszta Q Xeratha dziala dobrze z pakietami tylko, samemu wiecej szczescia trzeba i glupoty przeciwnika,ew. zgrania z teamem gdzie ktos slowuje.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

BOL od poczatku 4.21 nie korzystal z pakietow. I te skrypty nie wymagaja, na dawnych wersjach BOLa skrypty nie korzystaly z pakietow i bylo bardzo OK.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...