Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podstawowe informację o TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy ale mam zamiar otworzyć własny TS3 dlatego zaczynam się uczyć a moje pytanie to 

Jak edytować permisje (tak jak w minecraft w PermissionsEX)?

Opublikowano

Jest wielu ludzi,którzy zrobią ci takie permisje za drobną opłatą, a za to będziesz mógł popatrzeć jak jest to profesjonalnie zrobione.

Możesz napisać do mnie albo do Klasskai na tym forum, któryś z nas na pewno ci pomoże.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

@Yirumas dlaczego sądzisz, że profesjonanie = odpłatnie?:)
@kapi023 na początku musisz włączyć zaawansowany system permissions:
Settings > Options > Application > (Misc) Advenced permissions system (zaznacz i zatwierdź)
Poradnik permissions po polsku:

http://ts3pomoc.pl/
Jeżeli potrzebujesz pomocy wal śmiało do mnie pomogę Ci, nie biorę za to żadnych opłat :)
Opublikowano

@KaaCeeQ : nie chodzi, że profesjonalnie to tylko płatnie. Po prostu wczoraj był u mnie klient i mówi, że wziął osobę z mpc, nicku nie wspomnę i zamiast mu poprawić permisję wszystko usunęła. W momencie kiedy ktoś bierze kasę już wiąże go umowa o dzieło zawarta ustnie, więc i można więcej z delikwentem zrobić.

Poza tym jeśli ktoś się nie zna, niech uda się do osoby, która wie o co chodzi, a na pewno się nie przejedzie.

Ja niestety nie robię za darmo. Kiedyś tak było, ale poświęcanie czasu na serwer, który może upaść, bo właściciel żydzi kilku groszy za porządne opięcie nie jest wart mojej pomocy. Jeśli osoba jest w stanie wydać kilka złotych, wiem, że za miesiąc ts nie zniknie, bo vpsa za dychę nie miał kto opłacić.

Po prostu pomagam serwerom, które mają przyszłość i podejście profesjonalne ich właścicieli. Ale doceniam, że pomagasz za darmo, poświęcasz czas ;).

Owszem, jeśli zostanę tutaj modem kiedyś też będę na forum

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Także mogę Ci zaoferować pomoc no-name raczej ine jestem współpracuje o ile można to tak nazwać z concordią itd, itd. Za pomoc nie chcę nic, liczy się Twój rozwój ;) . Napisz Pw a zrobię Ci to i wytłumaczę to czego nie rozumiesz etc, etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...