Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawody pod maga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Mam pytanie dotyczące zawodów jakie można mieć w WOW. Czy wogóle są opłacalne? 

Prosiłbym o opisanie tego lub może przekierowanie do jakiegoś tematu.

P.S 

Jestem świerzy w WOW

Gość koxxxik12
Opublikowano

Profesji jest dużo ,ale teraz musisz mi powiedzieć na jakim dodatku grasz ,ale jeśli na globalu to powiem Ci tyle. Nie bierz profesji zbierackiej ,ponieważ jest to teraz kompletnie nieopłacalne ,a co do profesji craftowych to bierz tą która Ci sie spodoba ,bo teraz profesje nie dają bonusów i określona klasa nie musi mieć tej profesji dla śmiesznej ilości jakiejś statystyki.

Gość koxxxik12
Opublikowano

Na woltk magiem zawsze się opłacało robić tailoring+enchanting o ile dobrze pamiętam. Możesz spróbować jeszcze herbalism+inscription lub herbalism+alchemy.

Opublikowano

Tak naprawdę opłaca sie robić każdą profke , która daje Ci bonusy . Najlepiej jakbys wziął sobie minning i skinning . Następnie po wbiciu 80 lvla wyfarmił odpowiednia matsy i wbił sobie jc / bs + lw

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Tailor + Enchant mają swoje plusy dla clotherów. Bo możesz obie skillować naraz np.

Dissujesz itemy z tailora i masz darmowe matsy do skillowania encha. :) No i nie zapominajmy, że na WOTLK tailorzy mają encha na backi + z encha masz też enchanty na ringi. :)