Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] (UN)ranked

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie co do unrankedów to ponoć jest co parę czy co jeden sezon, polega to ponoć na tym, że każdy traci swoją dywizję i zaczyna od wbicia 10 rankedów, to jest pytanie, ponieważ pierwsze słyszę o czymś takim więc może Wy mi powiecie czy to prawda.

Opublikowano

Witam, mam pytanie co do unrankedów to ponoć jest co parę czy co jeden sezon, polega to ponoć na tym, że każdy traci swoją dywizję i zaczyna od wbicia 10 rankedów, to jest pytanie, ponieważ pierwsze słyszę o czymś takim więc może Wy mi powiecie czy to prawda.

Nic nie rozumiem. Jak wbijesz 30 level to musisz grac 10 rankedow, na poczatek sezonu (czyli co rok) musisz grac znowu 10 rankedow, ale twoja obecna dywizja zalezy od tego gdzie wyladujesz po tych 10.

Opublikowano

Dokładnie o to mi chodziło, dzięki za wyjaśnienie :) A jeżeli jeszcze mogę zapytać kiedy teraz będzie ten tzw. "Unranked"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...