Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ISS: New Beginnings

MontyPython2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko ^^

Ogl rozchodzi się o informacje na temat nowego ISS'a, samo forum wiele nie mówi, a ciekawi mnie

m.in czy zna ktoś przybliżoną datę startu. 

Jeżeli ktoś jeszcze nie widział starego postu to :

http://forums.infestationmmo.com/index.php?%2Ftopic%2F153344-infestation-new-beginnings%2F

Więc jak wyżej, zna ktoś więcej info na temat daty startu ?

Pozdrawiam :)

2pza0c5.png

Opublikowano

Siemaneczko ^^

Ogl rozchodzi się o informacje na temat nowego ISS'a, samo forum wiele nie mówi, a ciekawi mnie

m.in czy zna ktoś przybliżoną datę startu. 

Jeżeli ktoś jeszcze nie widział starego postu to :

http://forums.infestationmmo.com/index.php?%2Ftopic%2F153344-infestation-new-beginnings%2F

Więc jak wyżej, zna ktoś więcej info na temat daty startu ?

Pozdrawiam :)

Nic nie wiadomo , i wątpię żeby coś zrobili. Temat był już dużo razy powielany.

­

Opublikowano

Temat stary jak świąt. Moim zdaniem wyjdzie jakoś po 15 Stycznia (Data wyjścia H1Z1).

Jakoś po wyjściu H1Z1 też tak słyszałem w końcu muszą się obronić przed DUŻYYYYYYMMMMMM ! konkurentem :)  ... (wydaje się to logiczne)

Opublikowano

Jeżeli wydadzą po H1Z1 to już koniec przecież kto zapłaci za wejście drugi raz do tej samej rzeki która okazała się bagnem jak może zagrać za free w zupełnie nową grę i to z nie byle jakiej firmy.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jeżeli wydadzą po H1Z1 to już koniec przecież kto zapłaci za wejście drugi raz do tej samej rzeki która okazała się bagnem jak może zagrać za free w zupełnie nową grę i to z nie byle jakiej firmy.

Tylko że ci co mają ISS dostaną INB za free także nic nie płacimy ...  ale to i tak nie dorówna H1Z1

Ja osobiście kupie H1Z1 by wspomóc twórców tej gry  a potem będzie za free ... sprawa z Item Shopem będzie taka że będziemy tylko mogli  zmienić wygląd naszej postaci kupić jakieś ubrania i tyle także bez obaw 

Mapa ma być podobna do tej z Planetside2 jak mówili twórcy będzie bardzo duża ... 

Opublikowano

Szczerze? Połowa ludzi która miała otrzymać grę za free jak wyjdzie INB dawno ma bana za haxy bo nie da się bez nich grać.

Co do IS poczekamy zobaczymy.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...