Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna geforce 440 1gb ddr3 a lol szybka odpowiedz

Pazdziochowaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie jak bd działać lol fps itp na tej karcie 

proszę o szybką odp osób które się na tym znają

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

A reszta sprzętu ? :v Swoją drogą ja na i3 6gb ramu i karcie gtx560 256bit 1gb wyciągam 400fps bez cieni, a z cieniami 300 więc jak byś miał to samo co ja tylko inna karta to bez cieni z 200/300 lekko(takie wyciągałem na GT630 4gb [gówniana karta] ) 

Opublikowano

4gb ram procesor 2x3.2 intel duo

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

NO TO ZE 100 FPSKOW BEDZIE JA TEZ MAM GIGÓWKE JAK NA RAZIE OD RADEONA I MAM 80 FPS NA NAJWYZSZYCH + SHADERY ALE TO SIE ZMIENI PZDR 

Opublikowano

ale mi najbardziej chodzi o tą karte graficzną gf440 niby 1 gb ale on dobra jest jak na lol ?

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

TAK! Powiedzcie mu żeby kupił GTX970 (y) Z resztą osprzętu na 100% poleci bez żadnych strat (y) 

Karta stara, ale lepsza od niektórych nowszych. Z całym tym osprzętem z wyłączonymi cieniami (które są całkowicie nie potrzebne w takich grach) wyciągniesz 80.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...