Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coustom Scripts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem odnośnie cousom skryptów a mianowicie chodzi  o to, że zaden skrypt na postać mi nie działa. Sida`s Auto Carry - wklejony i działa poprawnie.

Może ma ktoś jakąś radę ? Może coś źle robię ? (dodając skrypt jedynie wklejam go w okienko bol`a i zapisuję).

Z góry dzięki za pomoc.

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Opisz dokładnie co robisz.

Sidas auto carry wklejony do "Folder BoL" > " scripts " ? 

Natomiast skrypty postaci w które miejsce wklejasz ? 

Please be patient ... Polski Support soon.

Opublikowano

Wklejam w to samo miejsce skrypty postaci. Tak wlasnie tam wklejam.

Czasem kiedy zaloguję się do gry pojawia mi sie komunikat - ze jakis niezidentyfikowany symbol pojawil sie "<"

Zalezy mi na skrypcie do cassio free, sprawdzalem z 5 aczkolwiek zaden nie zadzialal ;)

Mam tez skrypt DatYasu - Dziala. Czytalem o nim same pozytywne komenty ale na mnie jakos wrazenia nie robi. Powinienem uzywac go razem z Sida`s auto carry ? Mozesz mi powiedziec cos u uzywaniu tego skryptu ?

Opublikowano

Forum nie dziala hehe niepotrzebnie dałeś linka, ale dzieki za starania ;) 

Skryptów używam z tego tematu : 

http://www.mpcforum.pl/topic/1339182-tut-spis-dzia%C5%82aj%C4%85cych-skrypt%C3%B3w-na-ka%C5%BCd%C4%85-linie-bol/

Oraz znalezionych w internecie na przypadkowych forach, niektore działają, ale niestety na Cassio ni cholery żaden ;) 

Możesz podać mi skrypt z którego sam korzystasz ? ;)

Opublikowano

Wklejam w to samo miejsce skrypty postaci. Tak wlasnie tam wklejam.

Czasem kiedy zaloguję się do gry pojawia mi sie komunikat - ze jakis niezidentyfikowany symbol pojawil sie "<"

Zalezy mi na skrypcie do cassio free, sprawdzalem z 5 aczkolwiek zaden nie zadzialal ;)

Mam tez skrypt DatYasu - Dziala. Czytalem o nim same pozytywne komenty ale na mnie jakos wrazenia nie robi. Powinienem uzywac go razem z Sida`s auto carry ? Mozesz mi powiedziec cos u uzywaniu tego skryptu ?

Jeśli chcesz uzywac Sac revamped to skrypt ten wrzucasz do folderu scripts, a pluginy do common. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Pogubiłem się :X Mam aktywny Sida`s Auto Carry więc potrzebuje do niego jedynie pluginow czy tak ?

Ale czy te pluginy to to samo, co zwykle skrypty postaci ? 

Mogę kopsnąć skrypt w miejsce ktore wyżej wymieniłeś ?

Opublikowano

Pogubiłem się :X Mam aktywny Sida`s Auto Carry więc potrzebuje do niego jedynie pluginow czy tak ?

do SAC R potrzebujesz pluginów, które wrzucasz do folderu Common, czego tu nie rozumieć? Plugin umożliwa Ci robienie combo za pomocą spacji i te wszystkie inne opcje, jak zwykły skrypt 

......

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Odezwij się dzisiaj do mnie na PW pomogę. W przyszłości trzeba będzie napisać TuT'a bo ludzie nie są świadomi co z czym się je.

Please be patient ... Polski Support soon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...