Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu nikt nie gra azirem

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyzej

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ja nim gram xD dlaczego nikt nim nie gra? jest za bardzo skomplikowany, trzeba dobrze go wyczuć zanim zacznie się nie grać "na prawdę" xD

Opublikowano

Azir to jeden z najbardziej skilowych champ dlatego tylko tacy co nim grali po 100 lub więcej razy poprostu go lubią nim grają bo taki 1 lepszy p**** to nafeeduje 

Nowicjusz
Opublikowano

Jest wiele lepszych champów, dlatego nikt nim nie gra, w sumie to prawie nikt go nie ogarnia :D . PURRR PURRR  :angry:  ^_^

Opublikowano

Jest silny i prawda wymaga skilla ale według mnie te wieżyczki ze strażników, które są głównym aspektem postaci są zbyta mało intuicyjne.. Często nie trafią w przeciwnika lub zabraknie im dystansu choć tak naprawdę są w stanie to zrobić.. No i przede wszystkim papier jakich mało, mimo że ma escape to i tak..

Opublikowano

Dość trudna postać sam kubon który gra dużo takimi postaciami miał problemy

i wypierdalał 0/10 na linii po 50/60 gierkach jakoś tak kosi w c**j

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Azir to nie postać w mecie, więc do Diaxa go nie spotkasz na rankedach czy normalach. Ta postać jest słaba dosyć według mnie, można ją łatwo obejść, ale jeśli ogarnie się mechanikę, to z ultem można wiele zdziałać. Według mnie to najbardziej nieudana postać. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Azir to nie postać w mecie, więc do Diaxa go nie spotkasz na rankedach czy normalach. Ta postać jest słaba dosyć według mnie, można ją łatwo obejść, ale jeśli ogarnie się mechanikę, to z ultem można wiele zdziałać. Według mnie to najbardziej nieudana postać. 

mowic jak to jest w diamie siedzac w goldzie... nice

Opublikowano

Ja często widzę jak banują, a jak jest wolny to nie pickują. Pewnie przez to, że jeszcze nikt tak dobrze nim grać nie umie. Poczekają aż zaczną się LCS'y, pro gejmerzy będą nim grać i wtedy podpatrzą jak się nim gra.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Co ty k***a typie pierdolisz? przecież jestes w goldzie. Masz tu to o czym mówiłem wcześniej

http://www.lolking.net/charts?region=all&type=bans&range=daily&map=sr&queue=normal

Opublikowano

Pomijając że praktycznie instaban na EUW w Diamond ++, to faktycznie nikt nim nie gra >.<

Jest bardzo często grany, z odpowiednim graczem, jest świetną postacią.

giphy.gif

Opublikowano

Bo jest zbugowanym champem nieraz ta wieża sie zbuguje lub ulti

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Aktualnie Azir jest bardzo dobry na supporta, wystarczy jakieś dobre połączenie z ADC, można oczywiście wybrać się także na topa, lecz jest to po prostu nieopłacalne, gdyż są o wiele lepsze championy. Jednak Azir + np. Draven - jest to jak najbardziej dobre połączenie.

Zależy to także od dywizji oczywiście, o jaką Ci dokładnie chodzi? ;)

Opublikowano

Azir posiada bardzo skomplikowaną mechanikę do tego musimy sprawnie manewrować żołnierzami co jest trudne zwłaszcza że ma słabe Early. Ale mozna sie nauczyć nim grać tylko trzeba troszke czasu i nerwów poświęcić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...