Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siłownia

Castio™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku proszę bez hejtów jestem po zerwaniu co mnie zmotywowało i wkurwiło. Chce się kur*a wyrzeźbić. Jakieś odżywki które szybko dadzą masę + rozwój mięśni ? Jakie to ma skutki uboczne, jak długo muszę ćwiczyć. Proszę o pomoc i na prawdę proszę bez hejtów i podśmiewek.

Opublikowano

O zapomniałem. Wzrost 180 cm waga 65 :/

Po 1 kolego to dieta.

Po 2 intensywne ćwiczenia.

Po 3 dobrze jakościową masę zrobisz przy dobrze dobranej diecie oraz dzięki wspomaganiu suplementów.

Po odżywkach nie będziesz miał skutków ubocznych jeśli będziesz brał je z głową.

Zadaj sobie pytanie "Co chcę osiągnąć?"

Wkur#iło Cię to chyba że twoja była dziewczyna poszła do innego wyrzeźbionego xD?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Po 1 kolego to dieta.

Po 2 intensywne ćwiczenia.

Po 3 dobrze jakościową masę zrobisz przy dobrze dobranej diecie oraz dzięki wspomaganiu suplementów.

Po odżywkach nie będziesz miał skutków ubocznych jeśli będziesz brał je z głową.

Zadaj sobie pytanie "Co chcę osiągnąć?"

Wkur#iło Cię to chyba że twoja była dziewczyna poszła do innego wyrzeźbionego xD?

Nie poszła do innego, ale to w sumie nie twoja sprawa. Powiedz przy moich warunkach w jakim okresie czasu będę widział efekty.

Opublikowano

Nie poszła do innego, ale to w sumie nie twoja sprawa. Powiedz przy moich warunkach w jakim okresie czasu będę widział efekty.

Na szybkie efekty nie licz, ale po miesiącu intensywnych ćwiczeń będziesz na pewno widział :)

Pamiętaj aby dużo jeść, ograniczaj tłuszcze - dużo węgli i białka to podstawa aby przytyć.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na szybkie efekty nie licz, ale po miesiącu intensywnych ćwiczeń będziesz na pewno widział :)

Pamiętaj aby dużo jeść, ograniczaj tłuszcze - dużo węgli i białka to podstawa aby przytyć.

Dlaczego niby ma unikać tłuszczy?

Opublikowano

Szybkie efekty ? zapomnij ;) żeby cos osiagnac na silowni musisz wlozyc w to cale serce i cwiczyc az do lez

suple ? najpierw pocwicz miesiac na sucho potem sie zastanaiwaj nad tym, po pierwsze dieta, a suple to uzupełnienie

Jak dlugo cwiczyc ? jak to pokochasz to cale zycie ;)

I co do tluszczy to po prostu nie jedz syfu ;)

Opublikowano

Nie bierz odżywek od samego początku, one są tylko dodatkową suplementacja, nie mogą one zastąpić obiadu, wbrew wszystkiemu, jesli powaznie chcesz sie zbudowac to najwazniejsza jest dieta. Trening rowniez, daje duzo, ale w raz z dieta daje on 3x wiecej

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Kto Wam powiedział że trzeba unikać tłuszczy? Ludzie! to jest masa, mięśniowa, nie tłuszczowa - fakt, ale w diecie zdrowych tluszczy powinno byc duzo. Unikac ZBEDNYCH tluszczy.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Jeżeli moglibyście podać listę GŁOWNYCH rzeczy, które mogę spożywać byłbym na prawdę wdzięczny.

Ciężko użyć googla?

Kasza (polecam jęczmienną), jajka, kurczak, warzywa, owoce, wołowina, ryby, twaróg. Jest tego od groma. 

Co do suplementów. Albo nie brać ich w ogóle, albo brać te z najwyższej półki. Nie ma co brać byle gówna. Po 2-4 miesiącach siłowni polecam Horse Power i BCAA od Olimpu. 

Jeżeli zależy ci na szybkich efektach, siłownia 5 razy w tygodniu. Trening oparty o serie łączone na jedną partię mięśni. Przerwy ograniczyć do minimum. Dodatkowo dzień w dzień brzuszki, pompki, podciągnięcia i przysiady. W weekendy cardio minimum pół godziny i rozciąganie.

Opublikowano

Jeżeli moglibyście podać listę GŁOWNYCH rzeczy, które mogę spożywać byłbym na prawdę wdzięczny.

Masło orzechowe, owsianka, kasza jęczmienna, drób, wołowina, ryby(makrela, tuńczyk), indyk, słonecznik, twaróg półtłusty, jajka, mleko, fasola, szpinak, brokuły

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...