Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Picker i Auto Peleryny na Malestia.pl

TraV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Szukam bota/ hacka / program ,co będzie mi zbierać wszystko z ziemi i używać pelerynek w tym samym czasie ;P

Proszę o sprawdzony i działający Hack na tym serwie ;d

jak nieda się tego i tego to przynajmniej Auto Pickup działający (może podnosić wszystko) :)

Dzięki ! Za pomoc polecą lajki !

Opublikowano

Polecam autoclicker, są autoclickery na myszkę, a także na klawisz. Na google wszystko masz, co chcesz. 

Opublikowano

Polecam autoclicker, są autoclickery na myszkę, a także na klawisz. Na google wszystko masz, co chcesz. 

Wiem używałem AutoClicker ale działa jedynie na myszkę a na klawiaturę już nie ;(

A myszką itemków nie da się zbierać stojąc w miejscu ! A potrzebuje zbierać itemy właśnie ;D

Opublikowano

GS Autoclicker jest na klawisz, wybierasz sobie tam jaki klawisz ma klikać, możesz maksymalnie 5 klawiszy wybrać.

Opublikowano

GS Autoclicker jest na klawisz, wybierasz sobie tam jaki klawisz ma klikać, możesz maksymalnie 5 klawiszy wybrać.

Tylko że w metinie też nie działa.. Piszcie coś co sami sprawdziliście a nie info z dupy

Opublikowano

Spróbuj programem AutoHotKey. Tylko, że będziesz musiał nabyć trochę nowej wiedzy nt tego programu.

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...