Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sezon 5

SPAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanko kiedy bedzie reset dywyzji ? Słyszalem ze w styczniu rozpoczyna sie nowy sezon ale chce sie upewnić.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

W styczniu ma być reset dywizji, a nowy sezon niedługo się rozpocznie, ale oficjalnej daty bodajże nie ma. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Najprawdopodobniej już w przyszłym patchu, który niby ma być już w tym tygodniu lecz ja myślę, że dopiero po nowym roku będzie reset dywizji. Dokładnej daty zapewne oprócz Rito nikt nie zna więc zostaje nam czekanie nie ma co gdybać :p

Opublikowano

Na PBE jest już chyba wprowadzony nowy sezon. Start pojawi się pewnie na równo z wprowadzaniem patcha 4.22/5.0 na serwery live

Opublikowano

Najprawdopodobniej już w przyszłym patchu, który niby ma być już w tym tygodniu lecz ja myślę, że dopiero po nowym roku będzie reset dywizji. Dokładnej daty zapewne oprócz Rito nikt nie zna więc zostaje nam czekanie nie ma co gdybać :P

hahahaah, dzieki za poprawienie humoru

patch ma byc w tym tyg (aktualnie mamy wtorek), ale myslisz jednak, ze bedzie dopiero po nowym roku reset

ok czyli sylwester w tym roku pozniej?XDDDDDDDDDDDDDDD

topic :D :D

w styczniu 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Najprawdopodobniej już w przyszłym patchu, który niby ma być już w tym tygodniu lecz ja myślę, że dopiero po nowym roku będzie reset dywizji. Dokładnej daty zapewne oprócz Rito nikt nie zna więc zostaje nam czekanie nie ma co gdybać :P

WhyRenektonWhy zna

Opublikowano

dodatkowo mogę podać taka informację (nie potwierdzoną w 100%) że teraz eu lcs będą leciały w weekendy a nie w czw i pt

Opublikowano

dodatkowo mogę podać taka informację (nie potwierdzoną w 100%) że teraz eu lcs będą leciały w weekendy a nie w czw i pt

Kiedy zaczynają się te LCS'y? Jeżeli chodzi o nowy sezon, to coś początek stycznia zapewne.

Opublikowano

Reset dywizji następuje razem z rozpoczęciem się nowego sezonu.

Oficjalna data nie została jeszcze podana :P

Pod koniec stycznia pewnie tak jak rok temu. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

hahahaah, dzieki za poprawienie humoru

patch ma byc w tym tyg (aktualnie mamy wtorek), ale myslisz jednak, ze bedzie dopiero po nowym roku reset

ok czyli sylwester w tym roku pozniej?XDDDDDDDDDDDDDDD

topic :D :D

w styczniu 

Chodziło mi bardziej o to, że niektóre źródła twierdzą iż takowy patch z resetem dywizji ma być w tę środę, a więc w bieżącym roku. Natomiast ja myślę iż takowy reset nastąpi w nowym roku, ale dokładniej daty nie znam na pewno będzie to styczeń OMG ... 22896118506857688082.png

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...