Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valaanth

Hejter Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepsza prezentacja bedzie jutro przed startem :) z graifkami i wgl , oraz ip i paczka rano. tymczasem na szybko opis serwera

Budzisz się gdzieś na odludziu. Masz przy sobie stary miecz, trochę jedzenia, najpotrzebniejsze narzędzia i kilka książek...

Nic nie pamiętasz, wytężasz mózg, lecz to nie pomaga. Orientujesz się, że nadciąga noc. Prowiantu na długo nie starczy, nie masz schronienia, a w końcu jakoś trzeba przetrwać...

Pora wyruszać - myślisz i idziesz przed siebie.

Valaanth to mistyczna kraina, pełna nieznanych ci dotąd niebezpieczeństw. Obecnie jest w niej stosunkowo spokojnie... Lecz jest to cisza przed burzą. Do krainy przybywają ludzie, którzy odnawiają starożytne gildie. Są to gildie magów, gildie próbujące zdobyć kontrolę nad mistycznymi mocami, których źródła znajdują się w Valaanth.

Serwer jest tylko dla graczy Premium i wymaga ściągnięcia oraz zainstalowania paczki modów.

Każdy gracz na początku dostaje ekwipunek mający na celu pomoc w początkowej fazie gry, ponieważ Valaanth jest krainą, w której bardzo trudno jest przeżyć. 

Celem gracza jest przede wszystkim przynależność do wybranej gildii, własnej lub czyjejś. Członkowie gildii mają za zadanie eliminowanie członków pozostałych gildii, gildie mają na celu dominację nad krainą. Serwer łączy rozgrywkę trybu gildii, najciekawsze mody i elementy trybu hardcore, by stworzyć oryginalny, fascynujący klimat.

Główne mody:

Thaumcraft, Botania, Witchery, Twillight Forest

Mody poboczne, dodatkowo urozmaicające rozgrywkę:

Lycanite's Mobs, Chisel, Traveller's Gear, IronChests.

Dodatkowe, opcjonalne mody, mające na celu ułatwienie pewnych rzeczy, optymalizację etc.:

NEI, InvTweaks, DamageIndicators, JourneyMap, OptiFine.

Wymieniłem jedynie najważniejsze mody, w paczce znajduje się jeszcze wiele innych.

Otwarcie prawdopodobnie już jutro. Z tej okazji - konkurs. Dla najlepszego gracza w ciągu pierwszych kilku dni do wygrania 30 zł.

Dodatkowo, co jakiś czas będzie inny konkurs - gildia z najładniejszą bazą dostanie dodatkowe przedmioty w grze.

ZA KAŻDA OPINIE OC DO SERWERA 4 LIKE :)

xmMfHrm.png
Opublikowano

Rano tzn. o której, bo ja sie nie mogę doczekać! Modów nie znam żadnych prócz optifine, więc jak dla mnie zapowiada się epicko <3 Eh.. Przeczytałem o 12 :/ Mogłbyś udostępnić mi ip na pw. bo chciałbym pooglądać

Opublikowano

Rano tzn. o której, bo ja sie nie mogę doczekać! Modów nie znam żadnych prócz optifine, więc jak dla mnie zapowiada się epicko <3 Eh.. Przeczytałem o 12 :/ Mogłbyś udostępnić mi ip na pw. bo chciałbym pooglądać

jest NEI, które pomaga w craftingu, Thaumcraft i Botania mają własne przewodniki, więc nie będzie tak trudno ogarnąć, a ip nie jest jeszcze udostępnione

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...