Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Wyrzuca z gry

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie napiszę, że własnie przez to dostałem jebanego bana na 7dni... a chodzi o to, że co się ładuje na mape to nagle gdy pasek dojdzie do konca nastepuje scinka i w nastepnej sekundzie jestem na pulpicie i csa juz wogole nie mam wlaczonego... Czasami wracam po 1-2 probach a czasami az 6 razy probowalem wrocic do mma i nie udalo sie wiec dostalem bana. Jak udalo sie wrocic gralo sie juz ok chociaz czasami tez mnie wyrzucalo w trakcie gry co bylo irytuacje kiedy byla sytuacja 14-14... Zainstalowalem csa jeszcze raz i sprawdzalem spojnosc plikowac pare razy - nic nie dalo. najbardziej pojebane dla mnie jest to, ze kiedy mnie wyjebie z gry to nawet slowa nie pisze o co k***a chodzi po prostu nagle jestem na pulpicie i musze csa odpalac jeszcze raz. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Podaj specyfikację swojego komputera. Bez tego ani rusz.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Osobiście mam tak że jak mnie raz wyrzuci z gry właśnie przy wczytywaniu mapy to potem już normalnie moge wejść i grać dużo moich kolegów też tak czasami ma. Mi się to zdarza jak mam włączoną przeglądarke. Może ty masz coś włączone podczas gry? Ps. UP ma racje specyfikacja by się przydała.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

AMD Athlon II X2 255 Processor 3.10 GHz

GeForce GT 430

Ram 4gb

Jeżeli chodzi o komputer to jestem dosyć zielony więc jak coś chcecie więcej czy coś to mówcie :). Ogólnie gra chodzi mi ok i grało się przyjemnie a ten problem pojawił się dopiero kilka dni temu.

up

Miałem wszystko off kiedy grałem 

Opublikowano

To dziala tak, ze jak laduje ci sie gra i wejdziesz na pulpit i cos tam bedziesz sobie robil np. Wlaczysz przegladarke to cie wywali... Najlepiej poprostu nie minimalizowac w trakcie ladowania gry :)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Nic nie robię podczas ładowania poza tym nawet nie mogę zminimalizować podczas ładowania tylko dopiero jak mi wbije na mapę.

Opublikowano

To nie mam pojecia :(

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Spróbuj tego: 

Wejdź w folder Steam->SteamApps->cmmon->Counter Strike Global Offensive->csgo->cfg->otwórz plik video.txt poszukaj "setting.mem_level" "0" jeżeli na końcu nie będziesz miał "0" tylko inną cyfrę zmień ją na "0".

Opublikowano

Dzięki wielkie ! Już jest wszystko ok :). Wygląda na to, że sposób raptora zadziałał .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...