Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zabezpieczyć się prawidłowo przed scammerami ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prywatny/tylko dla znajomych ekwipunek i profil, nie akceptować zaproszeń od prywatnych profili i nie klikać w dziwne linki.

Opublikowano

A są jakieś programy anty keyloggery czy coś takiego zwiększające ochronę ? Nie chodzi mi o antywirusy. A jaki antywirus dobry jest i darmowy albo pirat ?

Opublikowano

A są jakieś programy anty keyloggery czy coś takiego zwiększające ochronę ? Nie chodzi mi o antywirusy. A jaki antywirus dobry jest i darmowy albo pirat ?

Z darmowych to AVG bądź avast. Co do programów zwiększających ochronę, są lecz nie testowałem osobiście, np. Zemana AntiLogger

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Z darmowych to AVG bądź avast. Co do programów zwiększających ochronę, są lecz nie testowałem osobiście, np. Zemana AntiLogger

Nie polecaj avasta jest to słaby antywirus jeden plus jego że jest darmowy xD Po za tym polecam Ci taki program jak anti malware bytes. (30 dni trial jak dobrze pamietam) Z płatnych programów to polecam Ci kaspersky mam go wykupiłem go sobie i jestem zadowolony z niego ;).

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...