Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta sieciowa sterownik

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Zrobiłem formata laptopa i cos sie stalo z karta sieciowa pisze ze ''system windows nie wykryl prawidlowi zainstalowanej karty sieciowej jesli masdz karete sieciowa koniecznie jest ponowne zainstalowanie sterownika '' Co robic jak mam zainstalowac jak nie mam dostepu do internetu o.0 ? Daje +

Opublikowano

Zainstaluj sterownik z dołączonej płyty. Jeśli takiej nie masz, to już jest Twoim problemem ściągnąć taki sterownik z internetu. 

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Zainstaluj sterownik z dołączonej płyty. Jeśli takiej nie masz, to już jest Twoim problemem ściągnąć taki sterownik z internetu. 

Właśnie nie mam takiej plyty. Do laptopa jest ona dolaczona bo kolega nic nie mowil o plycie z sterownikami :P

Opublikowano

Sprawdzasz model karty, idziesz do kumpla, pobierasz u niego, zgrywasz na pendrive i instalujesz u siebie- w czym problem, bo chyba nie rozumiem? xD

Opublikowano

Sprawdzasz model karty, idziesz do kumpla, pobierasz u niego, zgrywasz na pendrive i instalujesz u siebie- w czym problem, bo chyba nie rozumiem? xD

Jak mam sprawdzić model ? Powiem odrazu ze w menadzer urządzeń nic nie pisze ..

Opublikowano

Sory za spam wiem warna dostane ale czy ktos znajdzie stery do lenovo g570 karty sieciowej lub wszystki dzieki ;3

Opublikowano

Sory za spam wiem warna dostane ale czy ktos znajdzie stery do lenovo g570 karty sieciowej lub wszystki dzieki ;3

Są na stronie producenta.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...